🔥İndirim TCL 75T7B QLED PRO Google TV 38.999 TL

Oled O Yüzden Atmıyorumya Riske Girmeye Değmez Mini Ledler Çok Daha İyi Oledlere Göre Ömür Olarak Görüntü Olarakta Aman Aman Fark Yok .
bu iki ürünün arasında kaldım ama diğeri çok pahalı iyi bi indirime girmeden alamam ama sanırım 65k olanı kredi kartı hafifleyince ya da indirim denk gelince yapıştıracağım ne dersiniz ?

bu iki ürünün arasında kaldım ama diğeri çok pahalı iyi bi indirime girmeden alamam ama sanırım 65k olanı kredi kartı hafifleyince ya da indirim denk gelince yapıştıracağım ne dersiniz ?
65 Diyip 75 Çıkman 😅

Qled le oled ve mini led arasında çok fark var mı sizce ben oled ya da mini led istiyorum da indirimde hiç gormedim

Hocam Hayırlı Uğurlu Olsun Bunu Al .

Özellikleri Mükemmel Ve Güncel Model .

Qled le oled ve mini led arasında çok fark var mı sizce ben oled ya da mini led istiyorum da indirimde hiç gormedim
QLED bir panel çeşidi değil. IPS veya VA panellere quantum dot katman koyuyorlar QLED o. Genellikle VA panellere koyuluyor çünkü VA panel çok yüksek kontrast sunuyor.

65 Ve 55 Arasında Çok Fark Yok Sen Bunlardan Birini Al :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam Senin İstediğin Televizyon Burada Paraya Kıyman Lazım Ama

Yanında Ekstradan Subwoofer Veriyorlar La Birde 😅

65c6k fiyatı iyiymiş ya 75inçi belki biraz zorlar ams hoşuma gitti keşke lg s40t soundbarını önceden almasaydım :’)

65c6k fiyatı iyiymiş ya 75inçi belki biraz zorlar ams hoşuma gitti keşke lg s40t soundbarını önceden almasaydım :’)
65C7K Modelini Al Bölgesel Karartması Çok Daha İyi Oled İle Kapışacak Düzeyde :)

Ekstradan Subwoofer Geliyor Satarsan Alırım Ben :)

Az para kasıyım o zaman ben zamlanmazsa tabii
a man in a suit and tie with the words yok beeee on his face

Geri