vatanda geçen gece %15 indirim vardı 40 civarına 65 tlc nin yeni miniledini gördümBu miniled ve oledler hiç indirime girmiyor mu ya
vatanda geçen gece %15 indirim vardı 40 civarına 65 tlc nin yeni miniledini gördümBu miniled ve oledler hiç indirime girmiyor mu ya
hangi modeldi hatırlıyor musunuz hocam ?vatanda geçen gece %15 indirim vardı 40 civarına 65 tlc nin yeni miniledini gördüm
çoğu tvde vardı samsung 2025 model olan direk 40k dı 7 sene güncelleme garantisi var samsunglarda. bu da olabilir ya da geçen senenin 65 i de tam hatırlamıyorum.hangi modeldi hatırlıyor musunuz hocam ?
Tamamdır hocam teşekkür ederimçoğu tvde vardı samsung 2025 model olan direk 40k dı 7 sene güncelleme garantisi var samsunglarda. bu da olabilir ya da geçen senenin 65 i de tam hatırlamıyorum.
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tlc 65c6k mı lg 65qned86a6a mı ikisi de hemen hemen aynı fiyat. Bütçe maks 60kçoğu tvde vardı samsung 2025 model olan direk 40k dı 7 sene güncelleme garantisi var samsunglarda. bu da olabilir ya da geçen senenin 65 i de tam hatırlamıyorum.
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tercih Edilir .Tlc 65c6k
Daha iyi alternatif var mı o bütçedeTercih Edilir .
Daha iyi alternatif var mı o bütçede
Ne artısı var hocam bunun![]()
TCL 65C855 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Premium QD-Mini LED TV Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined TCL 65C855 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Premium QD-Mini LED TV ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined TCL 65C855 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Premium QD-Mini LED TV fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Tlc 65C6K Daha İyi Boşverin Konstrast Oranı Daha Yüksek Ve Daha Güncel Eski Modele Göre Fiyat Yüksek .Ne artısı var hocam bunun
Ne riski?Oled Alıp Riske Gireceğine 65C7K Modelini Al Rahatına Bak![]()
Yanma , Gölgelenme V.B Şeyler .Ne riski?
C6K nında local dimmingi çok az. Mini ledin olayı local dimming diye biliyorum. Amaç tabi daha yüksek kontrast. Yeni teknolojiyle felan düşük dimming zonela daha yüksek kontrastı yakalamışlar. C6K nın dcpı oranı düşük geldi bana. Lg 65QD86A incelemiştim mağazada renkleri cidden hayran bırakıyo lg nin. Bi de tabi akıllı kumandası çekiyor beni. Arayüz olarakta en iyi lg diyolar google tv ileride kasıyo diyolar. Bu etkenler de önemli benim için ama tabi alıyokende en iyi paneli en iyi görüntüyü almak istiyo insan. C6k yı mağazada da incelicem. Videolarda yanlardan bakınca biraz soluk gelmişti renkleriTlc 65C6K Daha İyi Boşverin Konstrast Oranı Daha Yüksek Ve Daha Güncel Eski Modele Göre Fiyat Yüksek .