🔥İndirim TCL 75C8K 4K QD-Mini Led 75inç 190 ekran " 105k !!!

77 OLED C5 alırım bu paraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

led sayısı olarak illahaki fark vs vardır ama gideer next 85 alırdım şahsen. yinede hayırlı olsun. yada 100k ya microled vs çıkar olmadı oled
Ya bilmeden yorum atmayın Allah için.

Bu miniled tvlerin en üst seviyesi Next giriş seviye ürün.

başkan buradaki mesele bu paraya oled alınmazdan ziyada QD miniled ile oled arasındaki ömür farkı

77 OLED C5 alırım bu paraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bilmeden yorum atmayın Allah için.

Bu miniled tvlerin en üst seviyesi Next giriş seviye ürün.
''YA'' KRAL özellikle diyorumki illahaki fark vardır diyorum hani. ama sonuçta miniled. dediğim gibi daha çok led sayısı olarak ve panel kalitesi olarak fark görürsün. eğer tv 8k değilse şahsen benim fikrimce miniled tvye ben 100k vermem. Ben kimimki fikrimin önemi var tabii bunu içinden de geç. adam bile eyw dedi geçti konu sahibi. sen ne alaka ''YA''...
ben oledciyim. oled monitör kullanıyorum neredeyse 2 yıldır dikkat etmeden. illahaki kullanım tarzı parlaklığı süresi olarak fark vardır yanabilir. ama ben almazdım. ki alsam bile tlc almam. alıcaksamda 50kya alabiliyorken yakın performanstakini bunu almazdım bunu belirttim ve dedimki gönlünüzce olsun hayırlı olsun. hadi iyi akşamlar.

bu fiyata ellerinde patlar. sonra şok şok şok indirim adı altında 60k yazar satarlar.

75” ve üstü bir Tv 100bine satılıyorsa oled olmalı diye düşünüyorum. Klasik led tvnin arkasında daha fazla aydınlatma olanının bu fiyatlara satılmıyor olması lazım.

beyler siz fakir olabilirsiniz lakin sizin 5 aylık maaşınızı tek ayda alan insanlarda var tr'de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,387
Üyeler
186,056
Son üye
dyrr
Geri