🔥İndirim TCL 75T7B QLED PRO Google TV 38.999 TL

C6K nında local dimmingi çok az. Mini ledin olayı local dimming diye biliyorum. Amaç tabi daha yüksek kontrast. Yeni teknolojiyle felan düşük dimming zonela daha yüksek kontrastı yakalamışlar. C6K nın dcpı oranı düşük geldi bana. Lg 65QD86A incelemiştim mağazada renkleri cidden hayran bırakıyo lg nin. Bi de tabi akıllı kumandası çekiyor beni. Arayüz olarakta en iyi lg diyolar google tv ileride kasıyo diyolar. Bu etkenler de önemli benim için ama tabi alıyokende en iyi paneli en iyi görüntüyü almak istiyo insan. C6k yı mağazada da incelicem. Videolarda yanlardan bakınca biraz soluk gelmişti renkleri
Local Konusunda C7K Çok Daha Başarılı Fiyatının Hakkını Alırsın Ama Tuzlu . :)

Tlc 65c6k mı lg 65qned86a6a mı ikisi de hemen hemen aynı fiyat. Bütçe maks 60k
Veya bu bence samsung da s wallet vs baya bi geri iade para veriyor 10 bin mi ne ve 7 sene update güzel ama ekran karşılaştırmasını bilmiyorum burada yazmıyor ama miniled.

Veya bu bence samsung da s wallet vs baya bi geri iade para veriyor 10 bin mi ne ve 7 sene update güzel ama ekran karşılaştırmasını bilmiyorum burada yazmıyor ama miniled.

Qn70f pek alınmaz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam buna kaydım 20bin zamlanmış bi saat içinde😂

Son düzenleme:
Oled'e O Kadar Verip Sorun Yaşamak .

Led'e O Kadar Para Verip Sorun Yaşamak .

Tamir Ücretlerini Söylemiyorum Bile :kizginpeepo:
Arkadaki aydinlatici eleman sayısı arttikca sorun cikma riski de artıyor. Tamir etmesi de daha zorlasiyor.

Eger gün boyu TV açık kalmiyosa evde( her gün sabah programlari vs izlenmiyorsa), sadece akşamlari film/oyun icin kullanilacaksa güncel bir oledin bir sorun cikarma olasılığı çok düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri