Neler Yeni

Yardım ACTON Sport Çift Ekranlı Aksiyon Kamera Satın alınır mı?

GirayHan

80+ Platinum

ertgrllks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ertuğrul Köse
Yukarıda belirttiğim kamera mediamarkt' a Uygun Fiyata saılıyor sizce alınır mı?

reis kesinlikle önermem kuzenimde aynı heyecan ile aldı 1080p yi boşver görüntüler 720p gibi çıkıyor ve kare hızıda oldukça düşük fiyatı evet iyi ama ses kalitesi olsun şarjı gitmemesi olsun ve sd kartda eklersen boş bir harcama olur bunun yerine daha kaliteli olan 360 kamera önerebilirim fakat dediğim gibi fiyat aralığı biraz fazla olmalı

GirayHan

80+ Platinum
bilmiyorum soruyorum ne gibi sıkıntıları ve problemleri var bu urunun ( Daha Almadım )
aksiyon kamera alacaksan

gopro
insta360
djı

bu üç marka harici bulaşmamalısın. bu tarz kameralar'da yazan 4k yazısı gerçek 4k değil. stabilizasyonları yok diyafram açıklıkları düşük. pil ömürleri kısa. dolaylı yoldan bunları alanlar dolandırılıyor. uzak durun.

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis kesinlikle önermem kuzenimde aynı heyecan ile aldı 1080p yi boşver görüntüler 720p gibi çıkıyor ve kare hızıda oldukça düşük fiyatı evet iyi ama ses kalitesi olsun şarjı gitmemesi olsun ve sd kartda eklersen boş bir harcama olur bunun yerine daha kaliteli olan 360 kamera önerebilirim fakat dediğim gibi fiyat aralığı biraz fazla olmalı
adamlar
aksiyon kamera alacaksan

gopro
insta360
djı

bu üç marka harici bulaşmamalısın. bu tarz kameralar'da yazan 4k yazısı gerçek 4k değil. stabilizasyonları yok diyafram açıklıkları düşük. pil ömürleri kısa. dolaylı yoldan bunları alanlar dolandırılıyor. uzak durun.
okey tşkr beyler

o 3' de çok pahalı be tüh

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EFEKAN SARIKAYA
djı action 3 kamerası çok hoşuma gidiyor kendime almayı düşünüyorum aklında bulunsun hocam bi ara bakarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom