Neler Yeni

İpad air m2 aldım ama içime sinmedi

Ömerbwbw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömerhan Bağcı
İpad air m2 11 inç aldım şarjı YouTube not alma Twitter gibi kullanımda 8 9 aaat gidiyor ve bu saat bana az geldi aslında 1 günlük kullanım sunuyor bide apple arcaden indirdiğim fm touchda maç esnasında birkaç ufak kasma yaşadım evham mı yapıyorum ürün mü kötü veya bana gelen bozuk olabilirmi lütfen yardım

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed Koçak
İpad air m2 11 inç aldım şarjı YouTube not alma Twitter gibi kullanımda 8 9 aaat gidiyor ve bu saat bana az geldi aslında 1 günlük kullanım sunuyor bide apple arcaden indirdiğim fm touchda maç esnasında birkaç ufak kasma yaşadım evham mı yapıyorum ürün mü kötü veya bana gelen bozuk olabilirmi lütfen yardım
cihaz yeni ise genelde sizin kullanım alışkanlığınıza göre 1 hafta içinde batarya kullanımları düzeliyor çoğunlukla

Ömerbwbw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömerhan Bağcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fm touchda maç anşmasyonunda gol esnasında kasma oyundandır herhalde dimi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat
Hangi platformdan aldınız ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,663
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İlk 1 hafta sonrasında yorumlamak daha doğru olur. 10 saat civarı ekran alırsan kötü bir değer değil zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat
Apple storedan internet üzerinden alfım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple storedan internet üzerinden aldım
İade ettiğim ürün size gelmiştir belki :) İpad 10.nesil 14 - 16 saat götürüyordu. Bunda işlemciden dolayı sanırım çok hızlı gidiyor.

Ömerbwbw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömerhan Bağcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende iade etsem mi acaba aslında memnunum ama iade etsem ne alırım onuda bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat
Bende iade etsem mi acaba aslında memnunum ama iade etsem ne alırım onuda bilmiyorum
Bana fazla gelmişti hem ücret hem özellik bakımından, düşük işlemci gücü isteyen hobiler yaptığım için iade ettim. Onun dışında iyi cihaz. 7 - 8 yılı devirir heralde.

Ömerbwbw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömerhan Bağcı
Abi lisedeyim 2 seneye üniversite hedefim de mühendislik uzun süreçli bi planlama ile aldım kampanya ile de pencil pro bedavaya gelince içime sindi ünide iphona da geçersem aynı zamanda bi ekosistem kurmayıda düşünüyorum

Bana fazla gelmişti hem ücret hem özellik bakımından, düşük işlemci gücü isteyen hobiler yaptığım için iade ettim. Onun dışında iyi cihaz. 7 - 8 yılı devirir heralde.
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serhat
Abi lisedeyim 2 seneye üniversite hedefim de mühendislik uzun süreçli bi planlama ile aldım kampanya ile de pencil pro bedavaya gelince içime sindi ünide iphona da geçersem aynı zamanda bi ekosistem kurmayıda düşünüyorum

.
Süper yapmışsın, seni üniversiten bitene kadar rahatlıkla idare eder. Başarılar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom