Neler Yeni

Havit GK50 Pro Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz
yakın bir süre önce mikrofonum bozulduğu için ve bu ürünün f/p ürünü olduğu için almayı düşündüm, nasıldır?

ConquerorXIV

80+ Gold
1400e f/p evet al geç

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
yakın bir süre önce mikrofonum bozulduğu için ve bu ürünün f/p ürünü olduğu için almayı düşündüm, nasıldır?
arkadaşım aldı mikrofon o kadar iyi ki 1400 liraya şaka gibi resmen kesinlikle alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşım aldı mikrofon o kadar iyi ki 1400 liraya şaka gibi resmen kesinlikle alınır
youtubede felan çok videosunu çeken göremediğim için biraz şüpheyle yaklaşmıştım da sağol hocam

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Lloyd
Bu fiyat bandında alınabilecek tek mikrofon. Ben de aylardır mikrofon bakıyorum, mevcut konuma bakabilirsin fikir edinmek için. 2. el düşünürsen alternatifler olabilir ama sıfır olması gerekiyorsa mantıklı bir tercih. Ses kalitesi çok iyi denemez ama fiyatına göre hiç fena değil.
hocam arkadaşınız kullanırken dinlediyseniz, herhangi bir klavye vantilatör vb. sesler geliyor mu arkadan?
Mikrofon kondenser olduğu için gürültü engelleyici program kullanılmadığı sürece klavye sesini vesaire alacaktır bir miktar. Mikrofon kazancını azaltıp olabildiğince ağza yaklaştırmak minimuma indirecektir dış sesleri. Mikrofonun kendi gürültü engelleyicisi de ses kalitesini epey bir düşürüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyat bandında alınabilecek tek mikrofon. Ben de aylardır mikrofon bakıyorum, mevcut konuma bakabilirsin fikir edinmek için. 2. el düşünürsen alternatifler olabilir ama sıfır olması gerekiyorsa mantıklı bir tercih. Ses kalitesi çok iyi denemez ama fiyatına göre hiç fena değil.

Mikrofon kondenser olduğu için gürültü engelleyici program kullanılmadığı sürece klavye sesini vesaire alacaktır bir miktar. Mikrofon kazancını azaltıp olabildiğince ağza yaklaştırmak minimuma indirecektir dış sesleri. Mikrofonun kendi gürültü engelleyicisi de ses kalitesini epey bir düşürüyor.
önerebileceğin gürültü engelleyici var mıı? nvidia broadcast denedim, tam anlamıyla rezalet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,916
Üyeler
159,555
Son üye
mustolak
Top Bottom