Neler Yeni

Thermal Grizzly Hydronaut yada Arctic MX-6

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
muhammet emin bektaş
aralarında fıat farkı 10 tl var thermal daha pahalı kısınden bırını alacagım onerınız hangısıdır?

Bünyamina

80+ Platinum
aralarında fıat farkı 10 tl var thermal daha pahalı kısınden bırını alacagım onerınız hangısıdır?
Defalarca kullanmak istersen mx-6 alabilirsin. Bir iki kere sağlam süreyim yeter dersen thermal grizzly.

Armi3067

80+ Bronze
Thermal Grizzy aldım aynı modeldi galiba 1gr gpu ve cpu için sürdüm hala var içinde Arctic-MX4 ten iyi performans verdi hem de uzun sürede daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
muhammet emin bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermal Grizzy aldım aynı modeldi galiba 1gr gpu ve cpu için sürdüm hala var içinde Arctic-MX4 ten iyi performans verdi hem de uzun sürede daha iyi
stock fan ve stock termal macuna göre fark ettırırmı gerçekten

Bünyamina

80+ Platinum
bide şuan i5 12th nin stock fanını ve termal macununu kullanıyorum sızce fark olurmu gerçekten
1 kaç yıl geçtiyse belirgin bir şekilde derece farkını görürsün. Yeni 1 yıl bile olmadıysa daha bir kaç derece max oynar diye düşünüyorum.

Armi3067

80+ Bronze
Stok fanda kullanıcaksanız almayın, soğutucu + termal macun alacaksanız tabii fark eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
muhammet emin bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 kaç yıl geçtiyse belirgin bir şekilde derece farkını görürsün. Yeni 1 yıl bile olmadıysa daha bir kaç derece max oynar diye düşünüyorum.
yok daha bugun aldımda işlemciyi baya ısınıyor stress testınde 90 dereceyı bıle gördü fark olur heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fanda kullanıcaksanız almayın, soğutucu + termal macun alacaksanız tabii fark eder

şimdi alıyım dıyorum termalı ıdare etsın 1 2 ayada + soğutucu almayı dusunuyorum

https://www.hepsiburada.com/thermal...al-macun-p-HBCV0000064BOJ?magaza=Teknobiyotik indirimle 128 tl ye gelyoda kcırmıyım dıyorum

Bünyamina

80+ Platinum

Armi3067

80+ Bronze
yok daha bugun aldımda işlemciyi baya ısınıyor stress testınde 90 dereceyı bıle gördü fark olur heralde

şimdi alıyım dıyorum termalı ıdare etsın 1 2 ayada + soğutucu almayı dusunuyorum

https://www.hepsiburada.com/thermal...al-macun-p-HBCV0000064BOJ?magaza=Teknobiyotik indirimle 128 tl ye gelyoda kcırmıyım dıyorum
Teknobiyotiğin kendi sitesine bak indirimde oluyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom