Selam sence noctua h1 yoksa mx 6 mi r5 3600 var yedek olarak alıyorum macunuPazarama da da mevcut üyelere 150 TL vermiş. 109 TL'ye geliyor MX 6 4 Gr az önce aldım.
Selam sence noctua h1 yoksa mx 6 mi r5 3600 var yedek olarak alıyorum macunuPazarama da da mevcut üyelere 150 TL vermiş. 109 TL'ye geliyor MX 6 4 Gr az önce aldım.
Merhabalar hocam. Forum sitesinde bu şekilde kullanıcı yorumu okuduğum için okuduğumu aktarmak istedim. MX6 tecrübem yok malesef, iyi forumlar dilerim.Tam tersi mx6 yüksek viskoziteye sahip olduğu için kolay pump out olmaz zaten artic bunu vurgulamak istemiş. Mx4 daha akışkan yapıda yayarak sürmek isteyenler için ideal fakat mx6 versiyonu yayarak sürmeyi düşünen arkadaşlar dikkat etsin sürmek çok zor x veya büyük nokta şeklinde sürüp soğutucu bloğu yerleştirip bloğun ağırlıyıgla macunu yaymak daha sağlıklı olacaktır arctic'n önerdiği uygulama da bu şekilde.
Hocam arkadaşların dediği gibi pump out yapma ihtimali var ancak termal macun sürme konusunda tecrübeliyseniz bir sorun olmayacaktır.Laptop için iyi midir?
Soğutma performansı olarak mx-6 daha iyi, Pump out konusunda ise mx-4'ün mx-6'ya göre daha akışkan bir kıvamı var, yani mx-4'ün pump out yapma ihtimali daha yüksek hocam. Her iki karşılaştırmada da mx-6 daha iyi anlayacağınız.Sizce soğutma performansı ve pump out olarak mx4 mü iyi bu mu?
Muhtemelen pump out olmuştur hocam. Bütceniz varsa Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut alabilirsiniz. Kod ile 205₺'ye düşüyor.Geçen hafta laptopa mx4 sürdüm ilk başta islemci 80 dereceyi gecmiyordu. Simdi 98 dereceye vuruyor. Pump out oldu heralde o zaman.
Pump out yapmayan bir termal macun önerir misiniz ?
Link atabilir misiniz?Pazarama da da mevcut üyelere 150 TL vermiş. 109 TL'ye geliyor MX 6 4 Gr az önce aldım.
Bu da tuzluymuşMuhtemelen pump out olmuştur hocam. Bütceniz varsa Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut alabilirsiniz. Kod ile 205₺'ye düşüyor.
Link atabilir misiniz?
Gaipliğe bak link aynı link ama birinde 259 birinde 275