Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Arctic MX-6 4G 156,50₺ (N11 Hoşgeldin kodu ile)🔥

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
İade edip pazaramadan alayım dedim ama kupon bana gelmemiş hocam.
Telefondan mı baktın? Bilgisayar da görememiştim ama telefondan bakınca kuponlar tarafında ortada bir yerde çıkmıştı. İlk siparişinse MERHABA125 kuponunu da ekleyebilirsin.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Gidip ryzen 5 5500 kullanırsan olmaz
Ryzen 5 7600 kullanıyorum, idareten sürdüğüm COOLER MASTER HTK-002 vardı, MX-6 ile arasında 15-20 derece fark çok rahat oluyor stok fan ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan mı baktın? Bilgisayar da görememiştim ama telefondan bakınca kuponlar tarafında ortada bir yerde çıkmıştı. İlk siparişinse MERHABA125 kuponunu da ekleyebilirsin.
Hem telefon hemde bilgisayardan kontrol ettim hocam, kupon gelmemiş bana.

opaet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren kaya
Uygunsuz davranış
Yav biz salakmıyız hoşgeldin kuponunu zaten kullanan adam kullanır sen niye konu açıyorsun

GirayHan

80+ Platinum

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Yav biz salakmıyız hoşgeldin kuponunu zaten kullanan adam kullanır sen niye konu açıyorsun
Hocam gereksiz yere konuyu meşgul etmeyin almak istemiyosanız almayın burası tartışma yapılacak platform değil. Haberi olmayan varsa bilgilensin, ihtiyacı olanda gidip fazla para vermesin yeni hesap açsın alsın bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Arman
Mx4 ve mx6 için ekran kartında veya laptopta kullanılmaması öneriliyordu. Isındığı için yan taraflara akma yaptığı bir çok yerde söyleniyor. Bu işleme pump out deniyor. Anlamak için 30 snlik vidyoyu izleyebilirsiniz.
Tam tersi mx6 yüksek viskoziteye sahip olduğu için kolay pump out olmaz zaten artic bunu vurgulamak istemiş. Mx4 daha akışkan yapıda yayarak sürmek isteyenler için ideal fakat mx6 versiyonu yayarak sürmeyi düşünen arkadaşlar dikkat etsin sürmek çok zor x veya büyük nokta şeklinde sürüp soğutucu bloğu yerleştirip bloğun ağırlıyıgla macunu yaymak daha sağlıklı olacaktır arctic'n önerdiği uygulama da bu şekilde.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Tam tersi mx6 yüksek viskoziteye sahip olduğu için kolay pump out olmaz zaten artic bunu vurgulamak istemiş. Mx4 daha akışkan yapıda yayarak sürmek isteyenler için ideal fakat mx6 versiyonu yayarak sürmeyi düşünen arkadaşlar dikkat etsin sürmek çok zor x veya büyük nokta şeklinde sürüp soğutucu bloğu yerleştirip bloğun ağırlıyıgla macunu yaymak daha sağlıklı olacaktır arctic'n önerdiği uygulama da bu şekilde.
Haklısınız hocam, ilk defa sürecek arkadaşlar dikkat etsin.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Volkan
r5500 kullanmıyorum intel işlemcide kullandım ama alaka kuramadım söylediğin şeyle
5500 ısınmayan bir işlemci rezil bir macun sürmedikçe zaten fark olmaz onu kastettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,845
Üyeler
161,350
Son üye
1yourgrace
Top Bottom