N11'e yeni hesap oluşturunca Hoşgeldin kuponu hesabınıza tanımlanıyor. 200₺'ye 100₺ indirim. Mx-6 da n11'de 256,50₺'ye düşmüş, ihtiyacı olan arkadaşlar kod ile 156,50₺'ye alabilirsiniz. https://www.n11.com/urun/arcticar-a...i-termal-macunmx-35173451?magaza=teknobiyotik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermal Grizzly isteyen arkadaşlar aynı kupon ile Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1 GR'ı 205₺'ye satın alabilirler.
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1 GR 12.5 W Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1 GR 12.5 W Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Üşenmedim eşimin telinden yeni hesap açtım pazaramadaki bitmiş sanırım156,50 tl ye alındı. Teşekkürler.
O zaman mx-6 alabilirsiniz hocam.Masaüstü.
Ben olsam mx-6 alırdım hocam lazım olduğunda işlemciyede kulanmak için.bende mx 4 var 4 gramlık ekran kartına sürcem thermal grizlymi alsam mx6 mı
O zaman Thermal Grizzly alın hocam.hacı şimdi pazaramada 125tl kuponum var alt limitsiz mx6 134 tl ye gelcek birde naysta geri ödeme 100 tl var 34 tl ye almış olcam thermalgrizly iyi se ona göre onu alayım o beleşe gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta dur cebimden bir kuruş çıkmıyor la naysta geçmiş 20 20 40 tl varmış bedavaya macun alcam
Hocam yeni aldıysanız 2-3 ay dursun bence, sıcaklıklar artmaya başlarsa değiştirirsiniz.Ben yeni asus rog ryujin 3 aldığım için onun fabrikadan gelen macunu ile montajladım. Acaba bununla değiştirsem mi bilemedim. Tasarruf modunda 35 derecede kullanıyorum. Fazla ısınmıyor gerçi. Karar veremedim.
Rica ederim hocam.156,50 tl ye alındı. Teşekkürler.
Herkeste yok sanırım hocam o bende de yoktu n11'den aldım bugün geldi kargo.Pazarama denedim olmadı benim de.
10.000 adet kullanım limitli kupon hocam. 1 günü kalmış muhtemelen, kullanım sunuruna ulaştı kuponN11'de anasayfada şöyle bir kuponun var diyor fakat sepette kuponunuz yoktur diyor .
Alıntıyı görüntüle