🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W Termal Macun 249.86TL🔥

Viskozite ve uzun süreli kullanıma bakmak lazım. Ama 1 derecenin çok da önemli olacağını sanmıyorum.
Tek bilgisayarım varsa en iyisini birden fazla bilgisayarım varsa 2gr ve üzeri macun tercih ederdim.
Tf7 den mastergel maker a geçtim viskozite dışında sıcaklık farkı yok.

Nasıl fiyatı sizce alınır mı ? Bunun yerine yakın performans gösteren MX-6 4gram daha mı mantıklı olur acaba. Beklediğiniz modelse biraz fiyatı düşmüş. Satıcısı da hepsiburada.
Bildiğim kadarıyla bunun olayı kısa süreli 3 4 ay yüksek performans veren bir macun yani daha akışkan. Yoğun olmayan formülü ile diğer markalara göre bir tık daha iyi ısı değeri sunuyor ama Mx 6 arasında çok az ısı farkı var şuan Mx 6 gözle görülür farkı yoğun bir formülde olması yani uzun bir süre macun değiştirmeden ısı değerlerini koruyor buda onu ekran kartı macunu olarak çok öne çıkarıyor tabi işlemci için de geçerli. Açıkçası sürekli macun değiştirme alışkanlığı olanlar için linkte ki macun kullanilabilir ama benim gibi macunu seneden seneye değiştiren biri için mx-6 daha Uygun

Çektim bakalım dursun.

sanırım kasım indirimlerindeydi aynı paraya 7gr vardı umarım yine öyle bi fiyat görebiliriz

238TL

1737847483052.png

MX-6 8gr fiyatı 334 TL şu an sizce hangisi daha mantıklı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,011
Üyeler
173,917
Son üye
Neo001
Geri