thermalıghtın 7 sı vardı tekte ggBenim gibi malsanız tek seferde bitiyor
bilmiyorum hocam yogun aramo verdim g alib adknjshfnujhs2 gr değil miydi o ? Nasıl tekte bitebilir ?
2 gr değil miydi o ? Nasıl tekte bitebilir ?
İlginç bir tablo daha. Bu nasıl macun resim mi kötü çıkmış acaba.bilmiyorum hocam yogun aramo verdim g alib adknjshfnujhs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
galıba resim kötü çıkmışda macun dgısıktı hocam yayılmadı kutu parçasına yapıştı surekliİlginç bir tablo daha. Bu nasıl macun resim mi kötü çıkmış acaba.
hocam benimki peerles asainsnde çıktı yoktu stapulaMacunun yapısına göre biraz öyle olabiliyor. Spatulası varsa bir tık daha kolay sürülebilir.
Thermal Conductivity | 10.5 W/mK |
4 gramlığı amazon prime da 265 e geliyor . 3 pc ye 3 sene gider aşağı yukarı. mantıklı geldiarctic mx 6 bundan iyidir değil mi ,
gösteriyor sitesinde. aeronaut ise 8.5 gösteriyor. Bundan başka bakılması gereken bişey var mı macun alırken?
Thermal Conductivity 10.5 W/mK
Çok iyi uygularsan 1 gram belki 3 kere gidebilir.arctic mx 6 bundan iyidir değil mi ,
gösteriyor sitesinde. aeronaut ise 8.5 gösteriyor. Bundan başka bakılması gereken bişey var mı macun alırken?
Thermal Conductivity 10.5 W/mK
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 gramlığı amazon prime da 265 e geliyor . 3 pc ye 3 sene gider aşağı yukarı. mantıklı geldi