iyi mi hocam fiyatına göre? daha da iyisi var mı yoksa 600-700 bandında500tl altına x123 soğutucu indirime girdiğinde alsan iyi olur.
Bu soğutucunun duo olanı var da ona da 700tl verilmez. Bunu alacağına 850tl gibi bir fiyata termalright soğutucu alırsın.iyi mi hocam fiyatına göre? daha da iyisi var mı yoksa 600-700 bandında
mesela cs2 de stok fan ile 73 e çıkıyor ısı onla kaça düşer??Bu soğutucunun duo olanı var da ona da 700tl verilmez. Bunu alacağına 850tl gibi bir fiyata termalright soğutucu alırsın.
O x123 500tl altına indiğinde on numara f/p ürün oluyor. Senin işlemcin için biçilmiş bir kaftan gibi. Soğutması memnun ediyor.
baya iyi x123ün yanında gelen macunu silip sürdüm 12 derece oynadı çok rahat26 Gr 400 küsur liraydı aldım. İyi dediler baya bakalım.
X123 ü almayı düşünüyorum da onun termal macunu mu daha iyi olur thermal grizzly aeronaut mubaya iyi x123ün yanında gelen macunu silip sürdüm 12 derece oynadı çok rahat
thermal grizzly tabii ki çok farkediyor kendi macunu cırt birazX123 ü almayı düşünüyorum da onun termal macunu mu daha iyi olur thermal grizzly aeronaut mu
evet fp açısından gerçekten iyi x123 ile yanında gelen ama ben almışken 26 gramlığı da aldım fena olduMasraf yapmak istemeyenler için iş görür.
En iyisini yapmışsın tekrar söyleyeyim. Çevrende varsa macun değiştiririm diye söyle köşeyi dönersin 3-5 demeden.evet fp açısından gerçekten iyi x123 ile yanında gelen ama ben almışken 26 gramlığı da aldım fena oldu
valla 50 liradan 10 arkadaşıma yapsam parası çıkıyo zatenEn iyisini yapmışsın tekrar söyleyeyim. Çevrende varsa macun değiştiririm diye söyle köşeyi dönersin 3-5 demeden.
Yoksa 26 gram bitmez.