mal demeyelim de bence acemi diyelim ona başkaları da yaşamıştırBenim gibi malsanız tek seferde bitiyor
bende mx4 aldım daha uygulamadım , macunun üzerinde 4 adet yuvarlak var sanırım orası tek seferde ne kadar kullanacağını belirtiyorBende ilk defa sürünce ne kadar sürmem gerektiğini anlamamıştım. Sürdükçe fikir oluştu.
On numara fiyattı bu arada. İyi yapmışsın alarak.26 Gr 400 küsur liraydı aldım. İyi dediler baya bakalım.
Evet öyle de o 1 yuvarlak 1 gram yapıyor. 1 gramı 2 belki duruma göre 3kere kullanabileceğimiz için belirleyici değil tam.bende mx4 aldım daha uygulamadım , macunun üzerinde 4 adet yuvarlak var sanırım orası tek seferde ne kadar kullanacağını belirtiyor
deneyelim bakalım nerelere bulaştıracağızOn numara fiyattı bu arada. İyi yapmışsın alarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet öyle de o 1 yuvarlak 1 gram yapıyor. 1 gramı 2 belki duruma göre 3kere kullanabileceğimiz için belirleyici değil tam.
yani demek istediğim bizim üniversiteler, kimya teknolojisi, şuna bakıp neden biz üretmiyoruz diye düşünmüyor aklım almıyor. Kilo fiyatı akıl alır gibi değil nasıl bir kar varKilo şeklinde hiç denk gelmedim. Yuvarlak kutulu 30-50gram olanları var.
amd ryzen 5 5600 stok fanıyla beraber gelen termal macun mu daha iyi bu mu 1 sene oldu pc yi alalı değişsem mi kalsa mı 45 derece boşta işlemciOn numara fiyattı bu arada. İyi yapmışsın alarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet öyle de o 1 yuvarlak 1 gram yapıyor. 1 gramı 2 belki duruma göre 3kere kullanabileceğimiz için belirleyici değil tam.
Stock a sürülü gelen macun çok iyi onu silmeyin.amd ryzen 5 5600 stok fanıyla beraber gelen termal macun mu daha iyi bu mu 1 sene oldu pc yi alalı değişsem mi kalsa mı 45 derece boşta işlemci
kaç yılda bir ayarlamam lazım? ve hangi termal macunu sürmüşlerdir belki bende alırımStock a sürülü gelen macun çok iyi onu silmeyin.
Onu bilmiyorum ama stock'a ile sürülü gelen gelen ortalama 2-3 sene arası gidiyor.kaç yılda bir ayarlamam lazım? ve hangi termal macunu sürmüşlerdir belki bende alırım
o zaman seneye mi değişeyim? bir de daha bunu yeni aldım 1 sene kalsa bir sorun olur muOnu bilmiyorum ama stock'a ile sürülü gelen gelen ortalama 2-3 sene arası gidiyor.