- Reaksiyon skoru
- 11,665
Tabii ki MX 6.mx6 mı bu mu ?
Spatula ile rahatça sürersiniz.MX6 yı ben surmeyı beceremıyoru dayı taş gibi sert sattımının şeyi sürülmüyor
Tabii ki MX 6.mx6 mı bu mu ?
Spatula ile rahatça sürersiniz.MX6 yı ben surmeyı beceremıyoru dayı taş gibi sert sattımının şeyi sürülmüyor
İbrahim bı baksaydim biseh yazdımKupon vs çalışıyorsa daha ucuza gelir.
![]()
Thermal Grizzly Aeronaut TG-A-030-R 7.8 GR 8.5 W - Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly Aeronaut TG-A-030-R 7.8 GR 8.5 W - Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
şu kral tacı nasıl geliyor![]()
Alınabilir.laptop için önerir misiniz bunu
eywFORUMUN YENİ KRAL TACINA SAHİP ÜYELERİ 🔥
Forumda çok nadir verdiğimiz bu tac rozeti yönetim ekibimizin gözlemleri ile yeni iki üyemize verilmiştir. 1- @Ckribrahim eline emeğine sağlık bu forumda çok kişi senin sayende indirimli ürün aldı belki bundan ötürü sana yine bir ödül vermiş olabiliriz ama sonuna kadar yenilerini hakettiğini...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınabilir.
Mx6 su an 250 lira. Bunun yerine mx6 almak daha mantikliPazaramadan mx6 yerine bunu alacaktım fakat soğutma ve ömür olarak mx6 çok daha iyi bir performans sunuyor. Ama gramı daha fazla net kafe veya al sat yapanlar için baya makul.
Belki bize de verirler bir gün D:FORUMUN YENİ KRAL TACINA SAHİP ÜYELERİ 🔥
Forumda çok nadir verdiğimiz bu tac rozeti yönetim ekibimizin gözlemleri ile yeni iki üyemize verilmiştir. 1- @Ckribrahim eline emeğine sağlık bu forumda çok kişi senin sayende indirimli ürün aldı belki bundan ötürü sana yine bir ödül vermiş olabiliriz ama sonuna kadar yenilerini hakettiğini...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınabilir.
Bunun gramajı daha yüksekMx6 su an 250 lira. Bunun yerine mx6 almak daha mantikli
MX-6 CPU SÜRMEYİN DİYE Bİ YAZI GÖRMÜŞTÜM NE KADAR DOĞRU ONA GÖRE MX-4 YADA BUNU ALCAMMX6 kadar iyi değil zaten. MX4 ayarında bu.