🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26gr 484 TL

Teşekkürler Bir şey daha yazmıştım oan da bvakar mısın ramlerle alakalı
Dual olmayan ramler nadir de olsa sorun çıkarabilir. O ramden 2 tane al senin laptoptan çıkan rami sat. Böyle daha sağlıklı olur.

Pek hava almadığı sürece durabildiği kadar uzun süre durur. Hava ile ne kadar temas ederse o kadar çabuk kurumaya başlıyor.
O da ilginçtir uygulayınca 5-6 yıl dayanır yazıyorlar ama raf ömrü yarısı kadar :D

O da ilginçtir uygulayınca 5-6 yıl dayanır yazıyorlar ama raf ömrü yarısı kadar :D
5-6 yıl eskidendi. İçini açıp hala kurumayan macun gördüğüm oldu eski bir bilgisayarda. Ama markayı bilemiyoruz işte. Şimdi muhtemelen içeriği yüzünden ne kadar iyi o kadar kısa süreli gidiyor. Adamlar taş mı yesin :D

Öyle olmuyor, raf ömrü var. 2-3 yıldan sonra bozulmaya başlıyor.
Pek hava almadığı sürece durabildiği kadar uzun süre durur. Hava ile ne kadar temas ederse o kadar çabuk kurumaya başlıyor.
2-3 yılda yeterli bir süre benim için sürekli bir şeyler deneyip evdeki bilgisayarları kurcalıyorum ihtiyacımı karşılar bu sürede teşekkür ederim bilgilendirme için

2-3 yılda yeterli bir süre benim için sürekli bir şeyler deneyip evdeki bilgisayarları kurcalıyorum ihtiyacımı karşılar bu sürede teşekkür ederim bilgilendirme için
O işler için birebir işte. Al-sat, bakım onarım yapan kişiler için 20 TL hiç bir şey değil 1 pc için.

O işler için birebir işte. Al-sat, bakım onarım yapan kişiler için 20 TL hiç bir şey değil 1 pc için.
evet dün mx6 4grmlığa 400 falan baycaktım dedim bir şey çıkar karşıma almayayım dediğim gibi de oldu hocam teşekkürler :D

3.9 gramını 400 tl ye aldım paketini açtım ama kullanmadım kabul ederler mi acaba 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,155
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri