Ayarlar ekranının resmini atta bakalım ne vardı ayarlardardr2 de online oynuyorum grafik ayarları nasıl olmalı rx 6700xt 12gb ekran kartı ryzen5 5600 islemci 16gb ram var
atıyorumAyarlar ekranının resmini atta bakalım ne vardı ayarlarda
Bu ayarlarda fps in kaçatıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
boyle
100 felanBu ayarlarda fps in kaç
Böyle kalsın o zaman. Zaten rdr 2 gibi hikayeli oyunlarda 60 fps sabit olsa yeter. Ayarlarında yüksekte. Low ve high ayarlardan 1 2 tanesini artırabilirsin ama bence kalsın. Bu haliyle iyi duruyor100 felan
kanka ben ultra ayarlar amfm 2 ile rx6600xt ile 120 130 fps oynuyorum. AMD amfm2 ile mükemmel iş çıkarmış sen daha iyi fps alırsın diye düşünüyorumrdr2 de online oynuyorum grafik ayarları nasıl olmalı rx 6700xt 12gb ekran kartı ryzen5 5600 islemci 16gb ram var
Bu ayarlarda fps in kaç
240hzvysnc kapat istersen, monitorun 144hz mi ?
online oynuyorumBöyle kalsın o zaman. Zaten rdr 2 gibi hikayeli oyunlarda 60 fps sabit olsa yeter. Ayarlarında yüksekte. Low ve high ayarlardan 1 2 tanesini artırabilirsin ama bence kalsın. Bu haliyle iyi duruyor
amfm 2 ne oluyor tam olarakkanka ben ultra ayarlar amfm 2 ile rx6600xt ile 120 130 fps oynuyorum. AMD amfm2 ile mükemmel iş çıkarmış sen daha iyi fps alırsın diye düşünüyorum
dlss gibi bir teknoloji240hz
online oynuyorum
amfm 2 ne oluyor tam olarak
goruntu kalitesini dusurur mudlss gibi bir teknoloji
çozunurluk kaçta oynuyorsunuz fps 100 altına pek dusmuyor ama takılma hissi var sankidlss gibi bir teknoloji