Neler Yeni

Asus Dual Rtx 3060 Isinma Sorunu

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Volkan
Sistemde mining mi ? Sıfır aldım her şeyi. Ve oyunlar Ea Playdan ve Steamden yüklüyorum
boşta o kadar vram kullanmasının mantığı yok hocam görev yöneticisinden bakarmısın başka çalışan bir şey varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Yılmaz
Ürünün garantisi varsa bi yetkili servis baksın belki de değişim yaparlar belli olmaz kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Botnet de olabilir harbiden bi bak görev yöneticisine

tnystarkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert durak
Ürünün garantisi varsa bi yetkili servis baksın belki de değişim yaparlar belli olmaz kardeşim

Botnet de olabilir harbiden bi bak görev yöneticisine
Garanti kapsamı dışıymış daha iki senesi doldu. Benim bildiğim en az 3 yıllık bu kapsamlar. Botnet nedir ? Görev yöneticisine baktım lakin arkada şişiren bir durum söz konusu değil. GPU kullanımı %0 - %1

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,110
İsim
Ömür
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Yılmaz
Botnet kısaca bilgisayarını ele geçirmiş bir hacker tarafından istenilen işleri yapan bilgisayarlara denir . Bu bir ağı kapsar ve ağın içerisindeki bütün bilgisayarlar hackera bağlıdır onun istediklerini yaparlar. Senin sisteminde belki de arka planda mining yapılıyor olabilir. Kontrollerini daha detaylı yapmalısın. Malwarebytes antivirüs programını indir bakalım bir şeyler çıkacak mı

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam dual mini diye ayrı modeli var normal dual mı mini mi cevabınızı göremedim. Ayrıca cam paneli çıkarınca sıcaklıklar nasıl? Driverları ddu ile silip tekrar yüklemeyi de deneyin

tnystarkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert durak
Hocam dual mini diye ayrı modeli var normal dual mı mini mi cevabınızı göremedim. Ayrıca cam paneli çıkarınca sıcaklıklar nasıl? Driverları ddu ile silip tekrar yüklemeyi de deneyin
Dostum kusura bakma geç geri dönüş yaptım biraz. Hayır mini serisi değil kartım

Botnet kısaca bilgisayarını ele geçirmiş bir hacker tarafından istenilen işleri yapan bilgisayarlara denir . Bu bir ağı kapsar ve ağın içerisindeki bütün bilgisayarlar hackera bağlıdır onun istediklerini yaparlar. Senin sisteminde belki de arka planda mining yapılıyor olabilir. Kontrollerini daha detaylı yapmalısın. Malwarebytes antivirüs programını indir bakalım bir şeyler çıkacak mı
Bunun yerine direkt olarak temiz bir format şifa olur mu hocam ?

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Barış Okçu
Bu memory mining ile alakalı sistemine virüs girmiş ve mining yapılıyor olabilir 2 sene mining yaptığım için biliyorum. Sen boşta bıraksan bile kartın tamamen kullanılıyor gibi. Görev yöneticisinden performans kısmını atar mısın birde fotoğraf ekleyeceğim yere sağ tıklayıp gpu yu aç ve gpu kısmının üstüne tıkla foto at Bu arada görev yöneticisinde görünmeyebilir. Temiz bir format işi çözer gibime geliyor. Macunsuz bile boşta 80 derece olmaz kart

Ekran Görüntüsü (5).png

tnystarkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert durak
Bu memory mining ile alakalı sistemine virüs girmiş ve mining yapılıyor olabilir 2 sene mining yaptığım için biliyorum. Sen boşta bıraksan bile kartın tamamen kullanılıyor gibi. Görev yöneticisinden performans kısmını atar mısın birde fotoğraf ekleyeceğim yere sağ tıklayıp gpu yu aç ve gpu kısmının üstüne tıkla foto at Bu arada görev yöneticisinde görünmeyebilir. Temiz bir format işi çözer gibime geliyor. Macunsuz bile boşta 80 derece olmaz kart

Alıntıyı görüntüle
Dostum grafik kartım arka planda yatıyor. Kullanım söz konusu değil boşta olmasına rağmen.

Ekler

• ek.PNG
    ek.PNG
    89.7 KB · Hit: 12

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Barış Okçu
Dostum grafik kartım arka planda yatıyor. Kullanım söz konusu değil boşta olmasına rağmen.
Sen görüntülemeyi açınca sistemi kapatan bir şey olabilir bir kaç hafta önce öyle bir virüsle karşılaşmıştım. Kullanım gözükmemesine rağmen kullanıyor olabilir. At formatı bi dene kafan rahat olsun sonra mekanik problemlerle uğraş.

tnystarkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert durak
Sen görüntülemeyi açınca sistemi kapatan bir şey olabilir bir kaç hafta önce öyle bir virüsle karşılaşmıştım. Kullanım gözükmemesine rağmen kullanıyor olabilir. At formatı bi dene kafan rahat olsun sonra mekanik problemlerle uğraş.
Sanırım öyle yapacağım dostum. Sende de mi aynı problem vardı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,697
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Memory hızının fazla olması normal. Ekran 144 Hz üzerindeyse genelde yüksek bellek frekansında çalışıyor kart. Bende de öyle zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,854
Üyeler
159,851
Son üye
Aeren33
Top Bottom