SD888 kullanıyorum memnunum. Exynos alınmaz batarya dada sd daha iyi. Sanırım 0 exynos yok.Sd888 mi exynos2100 mü daha verimli çalışıyor? Kamera benim için önemli ısınma hangisinda daha fazla ve batarya ömrü hangisinde daha uzun?
S22 kamerası ve tasarımıyla beni cezbetti fakat bataryası korkutuyor s21fe ile kıyaslarsak hangisinin bataryası daha uzun gider ortalama kaç saat ekran süresi alırımo kadar çıkmışken s22 almanızı tavsiye ederim
sd888 daha iyidirSd888 mi exynos2100 mü daha verimli çalışıyor? Kamera benim için önemli ısınma hangisinda daha fazla ve batarya ömrü hangisinde daha uzun?
S22 kamerası ve tasarımıyla beni cezbetti fakat bataryası korkutuyor s21fe ile kıyaslarsak hangisinin bataryası daha uzun gider ortalama kaç saat ekran süresi alırım
Teşekkür ederim benim icin kamera tasarım performans ve günlük kullanım önemliydi oyunu da az oynuyorum zaten, batarya olarak da çok fark yok gibi gözüküyor hatta bazi noktalarda s22 daha üstün anladığım kadarıyla
Batarya da çok az fark var fakat diğer konularda s22 alıyor.Ek olarak s22 yi ben de yaklasık 1aydır kullanıyorum ve 4 4.5saat ekran süresi var.İlk hafta ısınma problemi vardı fakat şu an yok ya da kılıftan hissetmıyorumTeşekkür ederim benim icin kamera tasarım performans ve günlük kullanım önemliydi oyunu da az oynuyorum zaten, batarya olarak da çok fark yok gibi gözüküyor hatta bazi noktalarda s22 daha üstün anladığım kadarıyla
Genelde sosyal medyada takiliyorum oyun da oynarım ama çok değil bana yeterli olur mu bu ekran süresi sizce?Batarya da çok az fark var fakat diğer konularda s22 alıyor.Ek olarak s22 yi ben de yaklasık 1aydır kullanıyorum ve 4 4.5saat ekran süresi var.İlk hafta ısınma problemi vardı fakat şu an yok ya da kılıftan hissetmıyorum
Evet pili ve ısınma sorunu var ama bu fiyata böyle telefon bulmak zoraz önce denk geldi direkt kullanıcı yorumları , pil ve aşırı ısınmasından şikayetçiler
s22'de çok farklı değildir
S20 fe kullanıyorum ne kadar fark vardır bilemem ama ısınma şarj yavaş olması ve az gitmesi gibi sorunlar var performans olarak ilk 2 3 ay güzel daha sonra yavaşlamalar ufak ufak başlıyor oyun için kullanacaksan samsung tavsiye etmem ben ama günlük kullanım ağırlıklı ise hem tasarım hem de günlük normal kullanım için akıcı ve güzel bir deneyim sunuyor ara sıra oyun oynayacaksan çok ağır da değilse güzel telefon tabi fiyatına da bağlıGenelde sosyal medyada takiliyorum oyun da oynarım ama çok değil bana yeterli olur mu bu ekran süresi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet pili ve ısınma sorunu var ama bu fiyata böyle telefon bulmak zor
Oyun çok sık oynamam ara sıra oynarım(pes fifa belki pubg) daha çok tasarım kamera ve akıcılığa önem veriyorum yeterli olur mu bilmiyorum veya farklı bir önerin var mıS20 fe kullanıyorum ne kadar fark vardır bilemem ama ısınma şarj yavaş olması ve az gitmesi gibi sorunlar var performans olarak ilk 2 3 ay güzel daha sonra yavaşlamalar ufak ufak başlıyor oyun için kullanacaksan samsung tavsiye etmem ben ama günlük kullanım ağırlıklı ise hem tasarım hem de günlük normal kullanım için akıcı ve güzel bir deneyim sunuyor ara sıra oyun oynayacaksan çok ağır da değilse güzel telefon tabi fiyatına da bağlı