Neler Yeni

Instagram'da 165k takipçili hesabın baştan sona doğru bakmam kaç saatimi alır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsasoylu
Arkadaşlar Instagram'da bir hesabın 165k takipçisi var ve ben yaşadığım yerde birisini bulmam gerekiyor. Bu kadar takipçi sayısına sahip hesabın baştan sonra doğru bütün kişileri görmek kaç saatimi alır tahminen?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Selim
Arkadaşlar Instagram'da bir hesabın 165k takipçisi var ve ben yaşadığım yerde birisini bulmam gerekiyor. Bu kadar takipçi sayısına sahip hesabın baştan sonra doğru bütün kişileri görmek kaç saatimi alır tahminen?
Çok çok uzun zaman alır ve telefondan bakmayın belli bir süre sonra donuyor ya da başa alıyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Selim
Hocam bilgisayardan mı bakmalıyım? Ve tahminen kaç saatimi alır?
Yani ben ilk binden sonra gözlerim dikkati dağılıyor kaciriyorsun ama kesinlikle bilgisayardan daha kolay bakarsın ortalama dakika da 200 kişiye bakarsan 90 dakka da bitirirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ben ilk binden sonra gözlerim dikkati dağılıyor kaciriyorsun ama kesinlikle bilgisayardan daha kolay bakarsın ortalama dakika da 200 kişiye bakarsan 90 dakka da bitirirsin
Pardon bir 0 eksik attım 900 dakka 😁

Hadi çok serisin gözlerin iyi durumda 600 dakka diyelim tabii robot gibi olman gerek hiç atlamadan makine gibi aşağıya ineceksin şahsen ailemden biri değilse bu kadar saat uğraşmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsasoylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hadi çok serisin gözlerin iyi durumda 600 dakka diyelim tabii robot gibi olman gerek hiç atlamadan makine gibi aşağıya ineceksin şahsen ailemden biri değilse bu kadar saat uğraşmam
Hocam size yaşadığım olayı anlatıyım;
Hocam ben denizdeydim birisini tanıdığım zannettim ona baktım tam tanıyamadım ama 2. Yi bakınca ne bakıyorsun kardeş diyerek resmen beni azarladı ve kucumseyerci bakış attı gitti. Bu olay 2 ay önce oldu sonra 2 gün önce ben bunla aynı otobüse bindim ondan sonra bana yarım dakika dik dik baktı sonra inerken de burada ne çok Suriyeliler dolmuş diyerek gitti bu arada türküm

Ben bu şahsı bulmak istiyorum

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
HasHoca
Hocam size yaşadığım olayı anlatıyım;
Hocam ben denizdeydim birisini tanıdığım zannettim ona baktım tam tanıyamadım ama 2. Yi bakınca ne bakıyorsun kardeş diyerek resmen beni azarladı ve kucumseyerci bakış attı gitti. Bu olay 2 ay önce oldu sonra 2 gün önce ben bunla aynı otobüse bindim ondan sonra bana yarım dakika dik dik baktı sonra inerken de burada ne çok Suriyeliler dolmuş diyerek gitti bu arada türküm

Ben bu şahsı bulmak istiyorum
Keşke arkasından senide göndericez merak etme diye bağırsaydın . 💘

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsasoylu
Hacı ne işsiz adamsın ya
Hocam insanın aklında kalınca kalıyor :D

Hacı ne işsiz adamsın ya
Hocam sizce bundan sonra ne yapmalıyım gerçekten çok sinirliyim 2 gündür. Evet belki ergence geliyor olabilir haklısın ama gerçekten kötüyüm.

bi gitmediniz ülkenize!
Ben Suri değilim kanks

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,811
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam insanın aklında kalınca kalıyor :D

Hocam sizce bundan sonra ne yapmalıyım gerçekten çok sinirliyim 2 gündür. Evet belki ergence geliyor olabilir haklısın ama gerçekten kötüyüm.

Ben Suri değilim kanks
Bı daha karşılaşırsanız sende şu afganlarda bi gitmedi de için rahatlar kafana takacağın bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,436
Üyeler
159,922
Son üye
arimakana
Top Bottom