Neler Yeni

AYT için sadece test çözmek

ayhankeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ayjanke
Arkadaşlar herkese günaydın, ayt sınavı için ben konudan ziyade teste odaklanacagim. Mesela bilgi sarmalın test kitaplarını aldım ve o çözümleri izleye izleye ve her gün o çözdüğüm testleri tekrar ederek başka testten kendim çözeceğim. Fakat biyoloji hariç tutacağım. Sizce yaptığım mantıklı mı ? 11 e geçtim ve 11'i hakkıyla bitirmek istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
BENDE 12YE GECTİM SENEYE BERABER GİRİCEZ İNSALLAH SINAVA TAVSİYELERİNİ YAZARSAN KULLANAYIM KANKA

ayhankeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ayjanke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BENDE 12YE GECTİM SENEYE BERABER GİRİCEZ İNSALLAH SINAVA TAVSİYELERİNİ YAZARSAN KULLANAYIM KANKA
Knk ayt için bir şey diyemem ama tyt için bol bol deneme çöz ve analiz et. Bunun sayesinde tyt netim 95 civarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bu sene girmeyecek misin sınava?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
murat
konuyu öğrendikten sonra soru çözmeye çalışmak daha faydalı olacaktır. hiç bilgin olmadan o konuyla ilgili soru çözmek saçma. en azından yüzeysel bilgin olması lazım. yoksa çok vakit harcayıp bir şey öğrenemezsin ben dediğin şeyi acil matematik tyt kitabında yapmıştım 2019 baskıda bayağı yormuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,291
Üyeler
160,063
Son üye
Berat kdk
Top Bottom