fruko.gzz
80+ Silver
Çevre birimleri konusunda yardımcı olabilirimBu çok mantıklıymış aslında ben kasayı hallediyim geriye kalanla bakıyım diyodum denkleşmiyor.
Çevre birimleri konusunda yardımcı olabilirimBu çok mantıklıymış aslında ben kasayı hallediyim geriye kalanla bakıyım diyodum denkleşmiyor.
Öyle zor olur ama monitör ve diğer ürünleri çok kaliteli secmeyeceksin ve sistem nvdia olmak zorunda yayın yapacaksa birde şöyle bişey var atıyorum gitti klavyeye 2 bin verdi bu da olmaz minimum paraya kaliteli seçim yapacaksınız hepsine ben bakarım müsait olunca akşam hatırlat ama yine iş yoğunluğundan unutuyorum çünküBu çok mantıklıymış aslında ben kasayı hallediyim geriye kalanla bakıyım diyodum denkleşmiyor.
Hocam elimde sıfır ürünler var onları size satabilirim hem size uyguna gelir hem garantili sıfır ürün alırsınızBu çok mantıklıymış aslında ben kasayı hallediyim geriye kalanla bakıyım diyodum denkleşmiyor.
4070 in hakkı her şey dahil max 41 dir ( asus ,msi ekran kartı m.2 1tb 32gb 6000mhz iyi bir ram 750 watt bronze) bunlar dahil 41bandını geçen bir sistem tercih etmezdim 4070 tarafındaArkadaşlar bir tanıdığım sistem toplamak istiyor bütçesi Max 44K her şey dahil olacak. Kasa, ekipmanlar(Webcam, klavye, mikrofon vb. ekipmanlar) ve monitöre dahil olacak. Oyun, yayın, gibi işlerde kullanılacak. Bütçe maksimum üzerine çıkamazmış. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Sağolasın. Konuştum da bütçe olarak 35-38K ya monitör dahil ne dizilebilir?Redragon K552 Kumara Blue Switch Mekanik Klavye + M607 RGB Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulaklık için öneri yapar arkadaşlar çok bilgim yok maalesef
Bu da sistem yaptığım bu güncellemeler ile olur bence ekran kartı Nvidia olacak kesin yayıncı olduğu için işlemci de AMD olsun çoklu ortamlarda üstün performans sağlıyor oyun , yayın vs üstünden rahatlıkla gelir
Vader 5A - RTX 4060 - Game Garaj
Vader 5A - RTX 4060, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile Vader 5A - RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Redragon K552 Kumara Blue Switch Mekanik Klavye + M607 RGB Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulaklık için öneri yapar arkadaşlar çok bilgim yok maalesef
Bu da sistem yaptığım bu güncellemeler ile olur bence ekran kartı Nvidia olacak kesin yayıncı olduğu için işlemci de AMD olsun çoklu ortamlarda üstün performans sağlıyor oyun , yayın vs üstünden rahatlıkla gelir
Vader 5A - RTX 4060 - Game Garaj
Vader 5A - RTX 4060, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile Vader 5A - RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com