ben oynuyorum sarıyor deneyebilirsin ama o kadar loot yapıp saçma sapan ölünce biraz üzüyorAlıntıyı görüntüle
Yüklemeye değer mi? Bilgisayarım çok güzel ama oynayacak oyun bulamıyorum.
Sarar mı yani?
Oyun öneriniz varsa da buraya yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler ahali.
Battlefield oynaAlıntıyı görüntüle
Sarar mı yani?
tek sarmıyoAlıntıyı görüntüle
Sarar mı yani?
Almaya param yokBattlefield oyna
oynayana saygı duyarım zamanının en iyi oyunudur ama iyi oynaman lazım mobil gibi çocuk oyunu değil yani
Sanırım bunda mobildeki gibi gelen etklinlik modları falan yok. Klasik düz iş.Nasıl oynadığına bağlı.
Gidip 10kdays, mithrain vs. gibi oynarsan bi rekabet oluyor güzel oluyor.
Yada zSuat vs. gibi oynarsanda güzel. Böyle sakin atlamalı, loot yapmalı, wine oynamalı falan.
Heyecan, gerilim yaşarsın sarar yani.
Ama gidipte valo falan gibi şöyle iş çıkışı 2-3 saat atarım kafası ile zevk alamazsınız. İyi oynayamazsan, araştırıp ciddili kasılmazsan gelişemezsin adam akıllı.
Oyun 2018 deki gibi değil.
oyunu yüklediğim zaman atarım teşekkürler.Ben arada oynuyorum. Nick bırakırsan eklerim. Tabii oynamak istersen
EvetSanırım bunda mobildeki gibi gelen etklinlik modları falan yok. Klasik düz iş.
10kdays, Mithrain vs. izleyip fikir sahibi olabilirsiniz oyunculuğu yönünde.Aslında ilgimi çekiyor, günde 5-6 saat falan ayırabilirim.
Sadece karşıma mobil gibi otuz tane bot gelir mi? Oynayanı var mı, aktif olarak. Maç bulması uzun sürüyormu vesaire kafama takılıyor.