Neler Yeni

Öneri 1500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
Bütçe
1500
Merhaba, bir oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. İlk başta Havit Gamenote H2230D düşünüyordum fakat işe yaramaz olduğunu görünce üstüne 1000 TL daha ekleyerek 1500 TL bütçe ayırdım fakat yine kulaklık bulamıyorum. 1500 TL'nin üzerine çıkmam biraz zor, eğer çıkarsam bu bütçeyi başka bir parçada kullanmak istiyorum çünkü. CS, valo tarzı oyunları oynamakla beraber genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Mikrofon Discord'ta sesimi arkadaşlarıma iletebilecek kadar iyi olsun yeterli. Önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,276193710.html

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed Koçak
Merhaba, bir oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. İlk başta Havit Gamenote H2230D düşünüyordum fakat işe yaramaz olduğunu görünce üstüne 1000 TL daha ekleyerek 1500 TL bütçe ayırdım fakat yine kulaklık bulamıyorum. 1500 TL'nin üzerine çıkmam biraz zor, eğer çıkarsam bu bütçeyi başka bir parçada kullanmak istiyorum çünkü. CS, valo tarzı oyunları oynamakla beraber genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Mikrofon Discord'ta sesimi arkadaşlarıma iletebilecek kadar iyi olsun yeterli. Önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,276193710.html

razer blackshar v2x indrimde yakalarsan alınır şuan normal fiyat 1800 1700 falan

AYAZbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayaz Bey
arctis nova 1 alabilrsin azıcık daha koyup ses kalitesi fiyatın göre harika

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer blackshar v2x indrimde yakalarsan alınır şuan normal fiyat 1800 1700 falan
Hocam onu düşünüyorum fakat fiyatı çok düşmeyecek gibi duruyor umarım düşer.
arctis nova 1 alabilrsin azıcık daha koyup ses kalitesi fiyatın göre harika
Hocam bu kulaklığı önermeyen çok fazla insan var, o yüzden biraz önyargılıyım.

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed Koçak
Hocam onu düşünüyorum fakat fiyatı çok düşmeyecek gibi duruyor umarım düşer.

Hocam bu kulaklığı önermeyen çok fazla insan var, o yüzden biraz önyargılıyım.
nova 1 sakın alma berbat bir kulaklık

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer

H2002p

mtacarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murtaza Taha Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E farkını bilmiyorum ama p ile d farkı sadece RGB diye hatırlıyorum
Sanırım bir de birisi 3.5 mm ile diğeri de usb ile bağlanıyor. 3.5 mm'de aklıma şöyle bir şey takılıyor, masaüstü bir sistem kullanıyorum ve mikrofonu kullanmak için dönüştürücü ile kullanmam gerek. Şuan kullandığım kulaklığı dönüştürücü ile kullanıyorum ve izlediğim videonun bile sesi karşı tarafa gidiyor. Sebebi dönüştürücü kullanmak mı bilmiyorum ama eğer öyleyse alacağım kulaklıkta da bunu yaşamaktan korkuyorum.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Sanırım bir de birisi 3.5 mm ile diğeri de usb ile bağlanıyor. 3.5 mm'de aklıma şöyle bir şey takılıyor, masaüstü bir sistem kullanıyorum ve mikrofonu kullanmak için dönüştürücü ile kullanmam gerek. Şuan kullandığım kulaklığı dönüştürücü ile kullanıyorum ve izlediğim videonun bile sesi karşı tarafa gidiyor. Sebebi dönüştürücü kullanmak mı bilmiyorum ama eğer öyleyse alacağım kulaklıkta da bunu yaşamaktan korkuyorum
Hocam hiç başka bilgisayarda deneme şansınız olmadı mı?

Top Bottom