Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hikvision 8Gb Ddr4 3200 Pc Ram 459 TL

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Şahsen hikvision alacağıma ikinci elde yönelirdim

Aykut D.

80+ Gold
Baya iyiymiş m

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Ali Mert Okuducu
Kardeşimin bilgisayarında Corsair vegance 8gb 3200mhz ram var. Uyumlu çalışır mı?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Ömer Murat KARACA
Şahsen hikvision alacağıma ikinci elde yönelirdim
Ram'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni hesap daha açıp 360tl ye almak of içim gidiyor ama anakartta takacak yer yok
Kupon kodu ne hocam

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver
Seneye ddr4 geçicem 360 tl ye alayım.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ram'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmez

Kupon kodu ne hocam
Doğru ancak tekrar satarken marka önemli oluyor. Mesela kuponla daha ucuza geliyormuş o zaman kesin alınır ama satarken markayı satmak daha kolay. Öbür türlü marka takıntısı çok mantıksız bir hareket zaten.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Ömer Murat KARACA

Kupon kodu ne hocam
Selam100'müş kod. 359'a geldi 1 tane aldım ramden😁

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emin

Kupon kodu ne hocam
Hocam OC derken, XMP'den bahsetmiyorsunuz değil mi?
RAM'lere OC ayrı bir şey değil mi?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Ömer Murat KARACA
Doğru ancak tekrar satarken marka önemli oluyor. Mesela kuponla daha ucuza geliyormuş o zaman kesin alınır ama satarken markayı satmak daha kolay. Öbür türlü marka takıntısı çok mantıksız bir hareket zaten.
Valla 459'a da 2. El parasına olduğundan alınan fiyata verilir. Kendim markalı, faturasız garantisiz RAM'leri 800-850'den alıyorum, 1000'den gidiyor set içinde. İllaki markalıya göre biraz farkeder ama 2x8'ine 850-900 yazılsa rahat gider. Marka farketmeksizin satıyorum bi şekil.

Hocam OC derken, XMP'den bahsetmiyorsunuz değil mi?
RAM'lere OC ayrı bir şey değil mi?
XMP değil, XMP ile çıkılan değerin üzerine çıkmak anlamında OC hocam 🙏konudaki ramleri 3600-3733MHZ yapmak gibi

Top Bottom