ByJante
80+ Bronze
Dahası
Max 1 adet alınabiliyor.
niyeŞahsen hikvision alacağıma ikinci elde yönelirdim
Ram'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmezŞahsen hikvision alacağıma ikinci elde yönelirdim
Kupon kodu ne hocamyeni hesap daha açıp 360tl ye almak of içim gidiyor ama anakartta takacak yer yok
Doğru ancak tekrar satarken marka önemli oluyor. Mesela kuponla daha ucuza geliyormuş o zaman kesin alınır ama satarken markayı satmak daha kolay. Öbür türlü marka takıntısı çok mantıksız bir hareket zaten.Ram'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kupon kodu ne hocam
Selam100'müş kod. 359'a geldi 1 tane aldım ramdenRam'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmez
Kupon kodu ne hocam
Hocam OC derken, XMP'den bahsetmiyorsunuz değil mi?Ram'ler için amsung, Micron, SK Hynix, Elpida, Nanya toplam 5 tane bellek/çip üretici var. Overclock yapmadığımız sürece sadece RGB'ye ve markaya para veriyoruz normal kullanımda marka model farketmez
Kupon kodu ne hocam
Valla 459'a da 2. El parasına olduğundan alınan fiyata verilir. Kendim markalı, faturasız garantisiz RAM'leri 800-850'den alıyorum, 1000'den gidiyor set içinde. İllaki markalıya göre biraz farkeder ama 2x8'ine 850-900 yazılsa rahat gider. Marka farketmeksizin satıyorum bi şekil.Doğru ancak tekrar satarken marka önemli oluyor. Mesela kuponla daha ucuza geliyormuş o zaman kesin alınır ama satarken markayı satmak daha kolay. Öbür türlü marka takıntısı çok mantıksız bir hareket zaten.
XMP değil, XMP ile çıkılan değerin üzerine çıkmak anlamında OC hocamHocam OC derken, XMP'den bahsetmiyorsunuz değil mi?
RAM'lere OC ayrı bir şey değil mi?