Evet öyle yaptım toplam 700 e geldiAl hocam hatta kullanılmamış numara varsa SELAM100 ile 360 a gelir ben öyle yaptım bide 55tl bonu kullandım 300 e geldi
Evet öyle yaptım toplam 700 e geldiAl hocam hatta kullanılmamış numara varsa SELAM100 ile 360 a gelir ben öyle yaptım bide 55tl bonu kullandım 300 e geldi
Çalışır hocamHocam 8gb 3200mhz farklı marka ram ile çalışır mı?
yorum yapan arkadaşlar sanırım xmp açmamışlar o yüzden base mhz lerini görüp yazmışlar. Resimdeki yorumu yapan arkadaşın dediği yanlış yaniAlıntıyı görüntülevatan bilgisayarda 530 tl ye xpg vardi hala duruyorsa onu tercih edin.
değmez cebine yazık. ayrıca bu marka güven vermiyor boşver3000 mhzden 3200'e geçmeye değer mi? İntel sistem
Yeni telefon no nasi bulcanyeni hesap daha açıp 360tl ye almak of içim gidiyor ama anakartta takacak yer yok
bu tür fırsatlar için aile içerisinde kullanılmamış numara kalıyordu ama oda bittiYeni telefon no nasi bulcan![]()
Yeni numaraya gerek yok hiç numara yazmadan hesap açıyorsunuz sipariş kısmında adres kart bilgisi vb. Girin ödemeye yap a tıklayınca telefon no istiyor orada kodu yazıyorsunuz telefon no yeni hesaba geçiyor sonra eski hesaba girip düzeltebilirsiniz.bu tür fırsatlar için aile içerisinde kullanılmamış numara kalıyordu ama oda bitti
denedim de kupon tek seferliktir uyarısı verdiYeni numaraya gerek yok hiç numara yazmadan hesap açıyorsunuz sipariş kısmında adres kart bilgisi vb. Girin ödemeye yap a tıklayınca telefon no istiyor orada kodu yazıyorsunuz telefon no yeni hesaba geçiyor sonra eski hesaba girip düzeltebilirsiniz.
anakartta yer olsa alırdım 2 taneMax 1 adet alınabiliyor.