Neler Yeni

İtemSatış Üzerinden Hesap Satmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alptekin aydın
Merhaba arkadaşlar itemsatış pubg hesabımı koydum alıcı çıktı site iletişime geçti benimle alıcı vardır vs vs mail oyunuz bağlantınızı cep numaranızı vermeniz halinde işlem gerçekleşecektir diye 1000 2000 tl bir hesap değil 50000 tl hesap güvenilir mi 6 yıllık emeğim var yardımcı olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
50.000 boru değil zaten bilet kesip adamın yanına gidip teslim etsen daha az masrafın olur site çok kesinti yapar haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alptekin aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4000 küsür kesinti yapıyor güvenirliği nasıl sitenin ben bütün bilgilerimi verdikten sonra paramı alabilir miyim benim için bu önemli ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
4000 küsür kesinti yapıyor güvenirliği nasıl sitenin ben bütün bilgilerimi verdikten sonra paramı alabilir miyim benim için bu önemli ?
güvenlik konusunda sorun yaşayan birine denk gelmedim ama dediğim gibi müşteri ile buluşup teslim etsen hem daha az paran gider hemde daha verimli bi alışveriş olur 4000e hem gidersin hem günü birlik gezersin hemde dönersin yani hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alptekin aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun alıcı ile bir iletişimim yok sorun burada alıcı siteye parayı göndermiş dediklerine göre havuzda tutuyorlarmış parayı öyle dediler bana

Top Bottom