- Konu Sahibi Konu Sahibi
hersey dahıl olanlardanmıYARIN 18.00 DA SİSTEM GELECEK belki oradan uyguna alınabilr
hersey dahıl olanlardanmıYARIN 18.00 DA SİSTEM GELECEK belki oradan uyguna alınabilr
Kim çıkartıyo dostum.YARIN 18.00 DA SİSTEM GELECEK belki oradan uyguna alınabilr
valla hep beraber göreceğiz yarın bende sistem bakıyorumhersey dahıl olanlardanmı
2. el bulduğunu atar mısın fiyatı nedir özellikleri cart curt.ya ıkıncı el alıcam az kullanılmıs buldum bı tane yada boyle alıcam emın degılımü
onu bilmiyorum ama güzel bişey olabilir birden fazla seçenek oluyor zatenKim çıkartıyo dostum.
cok ıyı bısey gelmeyebılır umutlanmayınonu bilmiyorum ama güzel bişey olabilir birden fazla seçenek oluyor zaten
merakımdan soruyorumda cok anlamıyorum nedenı nedırAlınmaz.
Dostum 2. El. 25K ya ben sana şuan da 7500f ve rx7600 lü sistem atarım.merakımdan soruyorumda cok anlamıyorum nedenı nedır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bı sımtem daha var onunda ozelıklerı rx6700xt12gb ryzen 5 5600 b550manakart e 16gb ram kasada 650w
atarsın atarsında ben tekırdag cerkezkoyden alabılırım mesafe olarak orası yakın veya tekırdag corluDostum 2. El. 25K ya ben sana şuan da 7500f ve rx7600 lü sistem atarım.
ıkıncı sıstem nasıatarsın atarsında ben tekırdag cerkezkoyden alabılırım mesafe olarak orası yakın veya tekırdag corlu
2. El dediğim senin attığın sisteme dedim. Benim atacağım 0 Gençergaming'den. 2. Attığın sistem ne kadar.atarsın atarsında ben tekırdag cerkezkoyden alabılırım mesafe olarak orası yakın veya tekırdag corlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıkıncı sıstem nası