Neler Yeni

KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz 1080TL

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
1 - Geçen sene ssd krizi yoktu pahalı almışsın aldığın dönemlerde 1TB KC3000 1700 - 1800 tl ye satılıyordu
2 - 2024 mayısın sonunda SSD krizinde aldım
3 - 65 derece üzeri sıcak çalışan ssd ileride sağlık sorunu olur (Sağlık durumu %85 altında ssd asla kullanmam parayı çöpten toplamıyorum %85 gördüğümde elden çıkartmaya bakarım)
OK. 🤌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd veya her hangi bir m2 sdd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim?
Olsa da ne kazancın olacak?

millerwho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miller

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Alıntıyı görüntüle

Yumulun.
Tabi ki 2 taneden fazla yumulamazsınız. :) kaldık yedeğe bir tane daha alacakken.
Alıntıyı görüntüle

Kutusuz nasıl gelecek. Yahu bu cevap verenler neden daha iyi açıklamaz ki? Zaten kutusuz ibaresini açıklamamak ayrı bir durum.
Alıntıyı görüntüle
hocam sipariş verdikten sonra tekrar sipariş veriliyordu max 2 sınırı mı koymuşlar dediğimi denediniz mi

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
hocam sipariş verdikten sonra tekrar sipariş veriliyordu max 2 sınırı mı koymuşlar dediğimi denediniz mi

Ayni tc/vergi kimlik no'su için farklı hesapta da olsa uyarı veriyor. Ne demiştiniz ki gözümden kaçmış?

Dram li sata ssd ler 1 tb versiyonları 3k üzeri , sata dönüştürücü ile boot edebilirsem m2 ssd'yi benim için kazançlı bir alışveriş olacak
M2.NVMe to sata adaptör göremedim. Pci-e olarak var genelde.
M2.ngff/ssd to sata Dönüştürücü var genelde.

Son düzenleme:

cocojumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sercan
Bende DRAM’siz G3 vardı. Bunun 1TB olanını alıp OS’yi içine yüklemek ve G3’ü adaptör ile PCIe x1 slotuna takmak mantıklı mı?

Top Bottom