Neler Yeni

airpods 2. nesil alınır mı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Airpods 4 yeni çıktı aynı paraya onu alabilirsin. Slikon olmamasına rağmen ANC var.
normalde silikonlu alacaktım ama silikonsuzlarıda deneyeyim dedim 2. nesil airpods nasıldır alınır mı? 3-4 sene rahat kullanırım diye düşünüyorum o parayı veriyorsam ama apple ile tam uyumlu başka kulaklıklara da açığım https://www.akakce.com/bluetooth-ku...lak-ici-kulaklik-beyaz-fiyati,1364974016.html gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

5799₺ muş güzel ülke türkiye pardon

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

ertanerdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ertan Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airpods 4 yeni çıktı aynı paraya onu alabilirsin. Slikon olmamasına rağmen ANC var.

5799₺ muş güzel ülke türkiye pardon
4. nesil çıktı diye 2 veya 3. nesilin fiyatı düşer mi sizce 3. nesil 6k civarı 4. nesil 5800 e geldi 3. nesil ve 2. nesil düşermi biraz bekleyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
ben ikinci nesil aldım gayet memnunum 11 aydır kullanıyorum ilk günki gibi hicbir sorunu yok ANC model airpods 4te 8bine geldi ama hepsiburada teknosa mediamarkt gibi bir yere 7 veya daha altında gelirse düşünmeden alacağım silikonlu kulaklık olarak daha önce cok kalitesiz kulaklıklar kullandım ve gercekten silikondan soğudum (redmi9 kullanıyorum ama airpods fetisim var :D )

4. nesil çıktı diye 2 veya 3. nesilin fiyatı düşer mi sizce 3. nesil 6k civarı 4. nesil 5800 e geldi 3. nesil ve 2. nesil düşermi biraz bekleyebilirim
burası TR simülatör kanka indirim dediğin şey sadece fahiş fiyattan sonra olur :) aksine airpods 4e en kısa sürede zam gelir dengelenir

ertanerdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ertan Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ikinci nesil aldım gayet memnunum 11 aydır kullanıyorum ilk günki gibi hicbir sorunu yok ANC model airpods 4te 8bine geldi ama hepsiburada teknosa mediamarkt gibi bir yere 7 veya daha altında gelirse düşünmeden alacağım silikonlu kulaklık olarak daha önce cok kalitesiz kulaklıklar kullandım ve gercekten silikondan soğudum (redmi9 kullanıyorum ama airpods fetisim var :D )

burası TR simülatör kanka indirim dediğin şey sadece fahiş fiyattan sonra olur :) aksine airpods 4e en kısa sürede zam gelir dengelenir
doğru diyosun :D bi 3500-3000 lira olsa tadından yenmezdi ama

silikonsuz kulaklıkta ancnin hiçbir işe yaradığını görmedim pro modellerde olurda normal modellerde işe yarayacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam

silikonsuz kulaklıkta ancnin hiçbir işe yaradığını görmedim pro modellerde olurda normal modellerde işe yarayacağını sanmam
silikon rahatsız etmez mi kanka ya kulak biraz yağlı bi yapıda olduğu icin o silikon yapıs yapıs olmaz mı bide sanki kulağa tam oturmayacakmış gibi hissettiriyor o yüzden almaktan cok cekiniyorum 15 dakika deneme fırsatım olsa ve beğensem direk alacağım bir kulaklık o kadar seviyorum özelliklerini ama silikon endişelendiriyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler

Denemeden bilemeyiz 2. nesil pro kullanıcısıyım tatmin eder mi bilmiyorum ama çok övündüler.

silikon rahatsız etmez mi kanka ya kulak biraz yağlı bi yapıda olduğu icin o silikon yapıs yapıs olmaz mı bide sanki kulağa tam oturmayacakmış gibi hissettiriyor o yüzden almaktan cok cekiniyorum 15 dakika deneme fırsatım olsa ve beğensem direk alacağım bir kulaklık o kadar seviyorum özelliklerini ama silikon endişelendiriyor
Ben nefret ederdim slikonlu kulaklıktan alınca tüm olayım değişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Denemeden bilemeyiz 2. nesil pro kullanıcısıyım tatmin eder mi bilmiyorum ama çok övündüler.

Ben nefret ederdim slikonlu kulaklıktan alınca tüm olayım değişti.
herkes böyle diyor ama silikon tatmin etmez korkumdan en az 6 7 yıldır kulağıma silikonlu kulaklık sokmadım kulağa sıkı tutunuyor mu yoksa düşecek gibi kalıyor mu kanka

gecen sene 2. nesili aldığımda 11 11 indirimleri falan gelmişti airpodslar düşmüştü şuan 9 bine hepsiburadadan 2.nesil alınır mı yoksa bi indirim gelir mi 11 11 indirimlerinde falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir

ertanerdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ertan Erdem
dostlar 2.nesilin siparişi bu akşam vereceğim yada beats studio budsda düşünüyorum bu akşama kadar karar vermem lazım sizce hangisi yada başka modeller de olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,018,261
Üyeler
161,424
Son üye
zipirhasan
Top Bottom