LoserIl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Sennheiser <3Momentum 3 TWS ile yola devam
Sennheiser <3Momentum 3 TWS ile yola devam
Dostum madem merak ediyorsun not al anlatıyorum. Stüdyo kalitesinde müziğe biz hi-fi müzik diyoruz. Bu gerçeğe en yakın deneyim sunuyor.Hocam airpods 2 ve 3 var evde biri mac hediyesi diğeri yd. Bilmiyorum ama h2 nin h1den ne kadar farkı var? Evet ipad ve mac ile gerçekten çok iyi ama 8k ya daha iyileri yok mu?
Şu tasarımı degisseler keşke. Kulağımda sığmıyor. 1 ve 2'yi alıp sığmadıgi için satmak zorunda kalmıştım.Momentum 3 TWS ile yola devam
silikonlu (pro 2) ile her gün koşuya çıkıyorum 1 kere düşmedi yavaşta koşmuyorum yaniTipi falan güzelmiş ama ben Kulakiçine hiç ısınamadım yıllardır. Kulaktan düşmesi en büyük etken ama kulağı rahatsız etme yanı da var
İsteme sebebim sırf taşıması kolay olduğu için okula git-gel yaparken pratik olur diye düşünüyorum
WH1000XM5 kullanıcısıyım, geçtiğimiz günlerde AirPods Max'i mağazada deneyimleme şansım oldu. Bana kalırsa Apple ANC konusunda çok daha iyi iş çıkartmış. Tabii taşıma kılıfının saçmalığı dahi benim için Sony almayı daha mantıklı kılıyor.iPhone kullanıcısıyım airpodslar asla parasını haketmeyen cihazlar. Birisi sony ile ancsi aynı falan yazmış. İnanmayın böyle şeylere sonynin ancsi şuan açık ara en iyi anc. Gidin bu paralara sennheiser cx, bower and wilkins, jabra falan alın da parasınız boşa gitmesin. Ben huawei freebuds kullanıyorum. Bir kere kopukluk, uygulamada sorun vs yaşamadım. Huawei ses ve anc konusunda bence underrated bir marka.
hocam 8500tlye airpods pro 2.nesil mi alayım 8000tlye airpods 4 mü hangisini tavsiye edersiniz silikon rahatsız ediyor mu şuan airpods 2 kulllanıyorum(normal 2 pro değil) gecmeye değer mi bence değerhocam ben de airpods pro 2. nesil kullanıyorum. iphone kullandığım için mecburi almıştım. 9klık bir fiyatı vardı. ya ne yalan söyliyim hak etmiyor parasını. özellikler güzel gayet iyi çalışıyor modlar falan. ama küçücük bi kulaklık da 9k olunca koyuyor.
kulaktan düşüyor düşmüyor muhabbeti yüzünden lansmandan önce 7500 civarında alabiliyordum şuan 8200e almak icin pazarlık yapıyorum ama halen icim icimi kemiriyor kulaktan düşer mi diyesilikonlu (pro 2) ile her gün koşuya çıkıyorum 1 kere düşmedi yavaşta koşmuyorum yani
hocam verecek paranız varsa pro 2. nesili öneririm. 2haftada bir şarj ediyorum. ayrıca gayet rahat. modlar falan gayet iyi ve beklentimi fazlaca karşılamıştı. ben de airpods 2. nesilden geçmiştim proya. alınabilir.hocam 8500tlye airpods pro 2.nesil mi alayım 8000tlye airpods 4 mü hangisini tavsiye edersiniz silikon rahatsız ediyor mu şuan airpods 2 kulllanıyorum(normal 2 pro değil) gecmeye değer mi bence değer
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaktan düşüyor düşmüyor muhabbeti yüzünden lansmandan önce 7500 civarında alabiliyordum şuan 8200e almak icin pazarlık yapıyorum ama halen icim icimi kemiriyor kulaktan düşer mi diye
hocam bugün bir yere sordum 8500 tl fiyat verdi pazarlık yapmadım daha 8000e verir herhalde adama type c model ve magsafeli model mi dedim type c ama magsafe ne oluyor bilmiyorum dedi magsafesiz airpods pro 2 var mı? öyle bir ürün üretildi mi?hocam verecek paranız varsa pro 2. nesili öneririm. 2haftada bir şarj ediyorum. ayrıca gayet rahat. modlar falan gayet iyi ve beklentimi fazlaca karşılamıştı. ben de airpods 2. nesilden geçmiştim proya. alınabilir.
O kulaklığın özellikle transparency modu çok iyi diyorlar airpods max için söylüyorum.WH1000XM5 kullanıcısıyım, geçtiğimiz günlerde AirPods Max'i mağazada deneyimleme şansım oldu. Bana kalırsa Apple ANC konusunda çok daha iyi iş çıkartmış. Tabii taşıma kılıfının saçmalığı dahi benim için Sony almayı daha mantıklı kılıyor.
adı var çünkü tüm ticari ürünlerde benzer durumAirpodslar gereksiz pahalı mı satılıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani bu bütçede ne özelliği var diğer kulaklıklardsn