nasıl çok ucuz hocam 0ı kampanya ile 9400e almıştım bensadece kutu hasarıysa 8kya çok ucuz
nasıl çok ucuz hocam 0ı kampanya ile 9400e almıştım bensadece kutu hasarıysa 8kya çok ucuz
ne zaman aldın kanka 11kdan başlıyor şu an en ucuzunasıl çok ucuz hocam 0ı kampanya ile 9400e almıştım ben
ocak başı aldım 3.nesil çıktığı için öyle şuan ama düşüyor aradane zaman aldın kanka 11kdan başlıyor şu an en ucuzu
iptal ettim ya 3k için uğraşmaya değmezocak başı aldım 3.nesil çıktığı için öyle şuan ama düşüyor aradai
hbden aldım ben 9 taksit avantajı var bir deiptal ettim ya 3k için uğraşmaya değmez
Ürün açıklaması ve deneyimim sonuncunda evet diyebilirim bana gelen smart folio da mağazalarda rafa asmak için olan kısım yırtıktı ve başka hasar açılma durumu yoktu ve pro 3 stoğu yanlış değilsem bitti o yüzden konuyu değiştirdim pro 2 de avantajlı geldiği içinEmin misiniz hocam? Outletin olayı o zaten. İade edilmiş veya satılmayıp vitrinde kalmış ürünler outlette satılır.
Teknosa:
Ek olarak daha demin linkteki ürün AirPods Pro 3 iken şu an AirPods Pro 2'ye dönüştü. Kendin mi değiştirdin bilmiyorum da eğer Teknosa değiştirdiyse büyük komedi.