Bilemeyiz hacım ya ne desek yalan olur ama bu fiyata satılması insanı işkillendirecek bir durum. Ona göre almanı öneririm.Orjinalliği kesin midir
Bilemeyiz hacım ya ne desek yalan olur ama bu fiyata satılması insanı işkillendirecek bir durum. Ona göre almanı öneririm.Orjinalliği kesin midir
Bilemeyiz hacım ya ne desek yalan olur ama bu fiyata satılması insanı işkillendirecek bir durum. Ona göre almanı öneririm.
bu fiyattaki bir kulaklığın su geçirmez olmaması çok kötü benceAlıntıyı görüntüle
Sizce doğru mudur
Hocam dediğine göre yurtdışı ürünü bu anladığım o yani.Alıntıyı görüntüle
Sizce doğru mudur
Su geçirmezliği varbu fiyattaki bir kulaklığın su geçirmez olmaması çok kötü bence
Orjinal olduğuna emin olsam çekicem birtanede yurtdışıda olsa farketmezHocam dediğine göre yurtdışı ürünü bu anladığım o yani.
Suya Dayanıklılık - Varbu fiyattaki bir kulaklığın su geçirmez olmaması çok kötü bence
Bire bir yaşadığım olayı söyleyeyim ona göre hareket edersin reis arkadaşım kulaklık almış airpods 3. Nesil ucuza o zaman fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3k falandı bu 1k'ya almış dedim orjinal değildir. Bana söylediği tek şey knk ambalajı bile açılmamış adam önümüzde açıyor bir de apple sayfasında seri no yazınca çıkıyor orjinalliği iyi dedim alalım aldım bire bir dediği gibi her şey cuk oturuyor ama gel gör ki çakma ürün 2 ay olmadı sol kulaklık sesi azaldı zaten bağlanırken de orjinal olmadığı söylüyordu adam bize yurt dışı ürün olduğu için bu hatayı veriyor falan dedi garantisi yoktu elimde patladı. Gümrük malı olarak satıyordu bu arada sana kalmış burası hocam.Su geçirmezliği var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal olduğuna emin olsam çekicem birtanede yurtdışıda olsa farketmez
ipx4 var pro 2deSuya Dayanıklılık - Var
Olmaz olur mu hocam ne yaptın.
Bire bir yaşadığım olayı söyleyeyim ona göre hareket edersin reis arkadaşım kulaklık almış airpods 3. Nesil ucuza o zaman fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3k falandı bu 1k'ya almış dedim orjinal değildir. Bana söylediği tek şey knk ambalajı bile açılmamış adam önümüzde açıyor bir de apple sayfasında seri no yazınca çıkıyor orjinalliği iyi dedim alalım aldım bire bir dediği gibi her şey cuk oturuyor ama gel gör ki çakma ürün 2 ay olmadı sol kulaklık sesi azaldı zaten bağlanırken de orjinal olmadığı söylüyordu adam bize yurt dışı ürün olduğu için bu hatayı veriyor falan dedi garantisi yoktu elimde patladı. Gümrük malı olarak satıyordu bu arada sana kalmış burası hocam.
Orjinal ise tabi fırsat değilse problem.
o nasıl fiyat be ben şu an elimdekini airpods pro 2 yi 6500'a satıyorum arkadaş
İkinci el idi hocam o ekleyin lütfen yanlıs anlasılıyor
beyler toplu cevap yazayım. Amazon depo satıslarında airpods pro 2 yi 6500 e sattı depo satısındaki ürünler 2.el değil satın alınıp iadesi yapılmıs veya ambalajı zarar görmüş ürünler hepsi amazon güvencesi ile orjinal distiributor ürünleri önce bunu acıklıga kavusturalım ben bu ürünlerden farklı farklı 8 adet ürün aldım sadece 2 tanesinin kutusu acılmıs digerleri sadece ambalaj hasarlı ürünlerdi. airpods dan örnek verirsek bana gelenin sadece acma bandı sokülmüştü ne kulaklık ne kablosu hiçbirinde ellenmemiş sıfır kondisyonda geldi millet yıllarca kullandıgını o paraya satmıyor siz orjinal sıfır garantili ürünü yarı fiyatına alıyorsunuz daha ne olsun.İkinci el olduğunu niye yazmıyon reis
hocam o sürekli öyle olmuyo amabeyler toplu cevap yazayım. Amazon depo satıslarında airpods pro 2 yi 6500 e sattı depo satısındaki ürünler 2.el değil satın alınıp iadesi yapılmıs veya ambalajı zarar görmüş ürünler hepsi amazon güvencesi ile orjinal distiributor ürünleri önce bunu acıklıga kavusturalım ben bu ürünlerden farklı farklı 8 adet ürün aldım sadece 2 tanesinin kutusu acılmıs digerleri sadece ambalaj hasarlı ürünlerdi. airpods dan örnek verirsek bana gelenin sadece acma bandı sokülmüştü ne kulaklık ne kablosu hiçbirinde ellenmemiş sıfır kondisyonda geldi millet yıllarca kullandıgını o paraya satmıyor siz orjinal sıfır garantili ürünü yarı fiyatına alıyorsunuz daha ne olsun.Alıntıyı görüntüle
Urunlerin tamami sifir kondisyonda diyemem zaten ama geneli hep ambalaj hasari yuzunden direk iade edilen urunler sonucta begenmezsen gene iade sansin var her turlu karlihocam o sürekli öyle olmuyo amabende 4anc almıştım aldıgım gibi düştü ucu koptu iade ettim isteyen sövebilir iade hakkım var neden etmeyeyim kim olsa aynısını yapardı
valla arkadaşım 2 kere makinada yıkadı bir halt olmadıbu fiyattaki bir kulaklığın su geçirmez olmaması çok kötü bence
benim arkadaşta aldı onun kinde icloud çıktı amazon faturayı verirse apple sıfır ile değiştirecekbeyler toplu cevap yazayım. Amazon depo satıslarında airpods pro 2 yi 6500 e sattı depo satısındaki ürünler 2.el değil satın alınıp iadesi yapılmıs veya ambalajı zarar görmüş ürünler hepsi amazon güvencesi ile orjinal distiributor ürünleri önce bunu acıklıga kavusturalım ben bu ürünlerden farklı farklı 8 adet ürün aldım sadece 2 tanesinin kutusu acılmıs digerleri sadece ambalaj hasarlı ürünlerdi. airpods dan örnek verirsek bana gelenin sadece acma bandı sokülmüştü ne kulaklık ne kablosu hiçbirinde ellenmemiş sıfır kondisyonda geldi millet yıllarca kullandıgını o paraya satmıyor siz orjinal sıfır garantili ürünü yarı fiyatına alıyorsunuz daha ne olsun.Alıntıyı görüntüle
2.el fiyatina sifir urun mukemmelvalla arkadaşım 2 kere makinada yıkadı bir halt olmadıancsi bozuldu sadece
benim arkadaşta aldı onun kinde icloud çıktı amazon faturayı verirse apple sıfır ile değiştirecek
Yani dostum iyi hoş diyorsun da 7 kişinin hakkını yemişsin burda ihtiyacı olan var alacak olan var 8 tane birden neden alıyorsun gerçekten her şey para mı kâr etmek mi ? Birazda başka insanları düşünüp haraket etsek keşke hadi alıcaksan ekstra 1 tane daha genede 6 tane fazladan almışsın biraz el vicdan ya.beyler toplu cevap yazayım. Amazon depo satıslarında airpods pro 2 yi 6500 e sattı depo satısındaki ürünler 2.el değil satın alınıp iadesi yapılmıs veya ambalajı zarar görmüş ürünler hepsi amazon güvencesi ile orjinal distiributor ürünleri önce bunu acıklıga kavusturalım ben bu ürünlerden farklı farklı 8 adet ürün aldım sadece 2 tanesinin kutusu acılmıs digerleri sadece ambalaj hasarlı ürünlerdi. airpods dan örnek verirsek bana gelenin sadece acma bandı sokülmüştü ne kulaklık ne kablosu hiçbirinde ellenmemiş sıfır kondisyonda geldi millet yıllarca kullandıgını o paraya satmıyor siz orjinal sıfır garantili ürünü yarı fiyatına alıyorsunuz daha ne olsun.Alıntıyı görüntüle