Neler Yeni

🔥İndirim Creative Aurvana Live SE kulak üstü kulaklık 316 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ender
Arkadaşlar ürün çok güzel ama yazın ped kısımları çok terletiyor. Onun dışında sorunu yok.

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Serdar Günaydın
olur tabi, motrsiklet kaskları için üretilen intercomlarda bildiğin bu şekilde kulaklığa sahip sadece kabinsiz. sadece bazı modeller jack çıkışı sağlarken bazıları kendine özel bağlantı sağlıyor. eğer kendine özel olursa kesip biçme yapmak gerekiyor.

bende cardo spirit var, kaliteli marka. o tam olarak uyumlu. jack çıkışından bağlayıp test yaptım.
mic olayında; intercomlar 2 adet mikrofon yollar. çenesiz kasklar için bulunan mikrofonlarda esneyen bi uzantı ile gönderilir. oda buna uygundur.

intercom ve mikrofon üzerinde gelen sağlam çift taraflı banta sahiptir, ikiside kulaklığa bağlanıp tam uyumlu kullanılabilir.

örnek resim

Ekran Alıntısı.PNG

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
olur tabi, motrsiklet kaskları için üretilen intercomlarda bildiğin bu şekilde kulaklığa sahip sadece kabinsiz. sadece bazı modeller jack çıkışı sağlarken bazıları kendine özel bağlantı sağlıyor. eğer kendine özel olursa kesip biçme yapmak gerekiyor.

bende cardo spirit var, kaliteli marka. o tam olarak uyumlu. jack çıkışından bağlayıp test yaptım.
mic olayında; intercomlar 2 adet mikrofon yollar. çenesiz kasklar için bulunan mikrofonlarda esneyen bi uzantı ile gönderilir. oda buna uygundur.

intercom ve mikrofon üzerinde gelen sağlam çift taraflı banta sahiptir, ikiside kulaklığa bağlanıp tam uyumlu kullanılabilir.

örnek resim

Alıntıyı görüntüle
Büyük adamsın hocam 2 tane almıştım birini babama interkom yapmayı deneyeceğim

kogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Ses kalitesi iyi hatta ürün fiyatına göre bedava. Referans kulaklıklara benzer bir karakteri var mid ve tiz odaklı. Bas olarak o kadar efektif değil. Ses karakterleri benzer olmasa da ses kalitesi neredeyse Koss Porta Pro'ya yakın. Bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın.

Top Bottom