Neler Yeni

🔥İndirim Creative Aurvana Live SE kulak üstü kulaklık 316 TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,529
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bendeki oyuncu kulaklıklarından daha az ses veriyor dışarıya bu arada. Deri olmasının tek avantajı bu :D

İşte aslında dışarıda dinlemek iyi olmaz mıydı ? Sesi dışarıya az vermesi çok iyi.
Ya ben yalıtım derken dışarıdan gelen sesi kesmesi anlamında diyordum, dışarı ses vermesi anlamında değil. Ben daima çok kısık seste kullandığım için ona dikkat etmedim hiç.

KingDeViL

80+ Bronze
Şu kulaklık konularını görünce moralim bozuluyor :D Adamlar 8 BinTllik kulaklığı 999tlye aldılar. Bende almayı denedim ama sepete ekleme hatası vermişti.

1725974308147.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,529
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ya ben yalıtım derken dışarıdan gelen sesi kesmesi anlamında diyordum, dışarı ses vermesi anlamında değil. Ben daima çok kısık seste kullandığım için ona dikkat etmedim hiç.
O da çok kötü değil.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Erdem çay
Şu kulaklık konularını görünce moralim bozuluyor :D Adamlar 8 BinTllik kulaklığı 999tlye aldılar. Bende almayı denedim ama sepete ekleme hatası vermişti.

Alıntıyı görüntüle

Yüzyılın fırsatıymış. Gelmez diye almazsın gelir. Alırsın iptal edilir. Gelenlere hayırlı olsun güzel kulaklık.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Serdar Günaydın
2 tane aldım bundan.
buna intercom bağlayıp kablosuz mikrofonlu kulaklık yapabilirsiniz :D

Bünyamina

80+ Platinum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
ürün geçen açılan konu da bende almıştım, ses kalitesi fiyatının üzerinde olduğunu düşünüyorum. sadece pcden dizi izlediğimde(şarkı da dahil) fxsound ile kullanıyorum, f/p ürünü.
(yalnız sürücülere giden kablo çift kanal sağ ve sol ayrı gidiyor ve toplam kablo uzunluğu yaklaşık 1.2m veya kadar'dan kısa pc kasası masam da olmasa, aşağı da olsa yetişmeyecekti. bi diğer husus padleri küçük 2saatlik film sonuna doğru rahatsız etti beni. ses yalıtımı güzel dışardan ses duymuyorum tabii fiyatına göre harika. )

Bünyamina

80+ Platinum
Mikrofonu yok alınmaz
300tl ye kaliteli bir kulak üstü kulaklık var mı ? Buna göre değerlendirmelisin. Kendi ihtiyacına göreyse ona göre yorum yapman daha sağlıklı olur.
Benim içim mikrofon önemli bunda yok almazdım diyebilirsin.

Top Bottom