Bilmiyorsan öğrenmiş olursun. Orta halli bir hava soğutucu bu işlemciyi soğutuyor.7800x3d yi hava soğutma ile nasıl soğutacaksınız merak ettim.
waayy bee ne bilgili insansınız kulağıma küpe olsun söylediklerinizBilmiyorsan öğrenmiş olursun. Orta halli bir hava soğutucu bu işlemciyi soğutuyor.
Aslında çevrenden duydukların ya da kendin öyle zannettiğin gibi olmuyor.
İşin içinde olunca çok daha iyi anlıyorsun.
1 senedir kule tipi soğutma ile kullanıyorum. Sıcaklık konusunda bir sorunum olmadı.waayy bee ne bilgili insansınız kulağıma küpe olsun söyledikleriniz
boşta ve oyunlardaki derece nedir birde yüke girdiği zaman ki derecesi.tşkler1 senedir kule tipi soğutma ile kullanıyorum. Sıcaklık konusunda bir sorunum olmadı.
Boşta 40-50 arası, oyunlarda ortalama 60-65(en fazla 74 gördüm o da spike oldu anlık Cyberpunk,PUBG ve Manor Lords'da), Cinebench 82-87, OCCT 81.boşta ve oyunlardaki derece nedir birde yüke girdiği zaman ki derecesi.tşkler
Ryzen 7 7800X3D işlemci ile 1200 ve 2000 liralık hava soğutmanın testlerine şuradan bakabilirsiniz.boşta ve oyunlardaki derece nedir birde yüke girdiği zaman ki derecesi.tşkler
Thermalright Phantom Spirit 120 SEşuanki kullandığım hava soğutucu ID Cooling SE 234
sizce yeni bir soğutucu almalı mıyım?
deepcool assassin iv bakıyordum ama stokta yok