AAA oyunlarda kullanırzaten yüzde yüz kullanmaz ihtiyacı kadar kullanır
oynadığun oyuna işlemcine oynadığın ayarlar gibi bi çok şeyi belirtmen lazım yoksa yardımcı olamayızekran kartımdan tam verim alamıyorum
Ekran kartı ve işlemci ne ? Oyun hangi oyun? Bunları yazmadan nasıl cevap bekliyorsunekran kartımdan tam verim alamıyorum
knk yazdııııııııııımEkran kartı ve işlemci ne ? Oyun hangi oyun? Bunları yazmadan nasıl cevap bekliyorsun
Cs2 ekran kartını fazla kullanmaz işlemci ağırlıklı oyun. Fps artsın istiyorsan işlemci yükselteceksin. 5500 çokta iyi bir işlemci değil zatenknk ama ekran 180 hz bazen 180 fps nin altına düşüyo en azından 200 fps ye sabit olmasını istiyorun cs2 oynuyorum % 30 falan kullanılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 ve ryzen 5 5500
cevap yazın ALLAH aşkına
knk yazdııııııııııım
ilk olarak cs işlemci ağırlıklı bi oyun türü ikincisi eğer fpsden şikayetçi isen oyun ayarlarını değiş veya işlemcini değiş 5500 fp olarak iyi olsada önbeleği düşük bu sebeple cs 2 valo tarzı oyunlarda çok iyi performans gösteremiyorknk ama ekran 180 hz bazen 180 fps nin altına düşüyo en azından 200 fps ye sabit olmasını istiyorun cs2 oynuyorum % 30 falan kullanılıyo
4060 ve ryzen 5 5500
cevap yazın ALLAH aşkına
knk yazdııııııııııım