Neler Yeni

Çözüldü✓ Mimari işler için kullanılacak kasa toplaması

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,478
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
@-Mehmet- hocam bu tablo mantıklı mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir de gamegaraj okey mi direkt buradan alayım mı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 23

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,478
İsim
Mehmet Aslan
@-Mehmet- hocam bu tablo mantıklı mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir de gamegaraj okey mi direkt buradan alayım mı
Bir sorun göremedim hocam güzel duruyor. Sizin de içinize sindiyse tercih edebilirsiniz. Yalnız o windows u oradan almayın gereksiz para. O parayla rami bile 6400 e çekersiniz hiç gerek yok. İnternette 100 liraya bir sürü orijinal lisans anahtarı satılıyor zaten ne gerek var 6000 lira verip oradan alıp parayı çöpe atmaya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
Bir sorun göremedim hocam güzel duruyor. Sizin de içinize sindiyse tercih edebilirsiniz. Yalnız o windows u oradan almayın gereksiz para. O parayla rami bile 6400 e çekersiniz hiç gerek yok. İnternette 100 liraya bir sürü orijinal lisans anahtarı satılıyor zaten ne gerek var 6000 lira verip oradan alıp parayı çöpe atmaya :D
yok yok hocam onun fiyatına bakarken seçili kalmış, hatta şu şekil aldım bakalım hayırlısı. teşekkürler vakit ayırdığınız için

Ekler

• IMG_0151.jpeg
    IMG_0151.jpeg
    225.8 KB · Hit: 20

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,478
İsim
Mehmet Aslan
yok yok hocam onun fiyatına bakarken seçili kalmış, hatta şu şekil aldım bakalım hayırlısı. teşekkürler vakit ayırdığınız için
Sevindim hocam yeni sisteminiz hayırlı olsun :D Gerçekten her parçasıyla üst seviye bir sistem oldu , Fsp 1200w platinum olanı seçseydiniz daha iyi olurmuş aslında , Asus a daha çok güveniyorsunuz sanırım :D Siparişiniz geldiğinde buraya fotoğraf bırakın bakalım :D Sipariş deneyimlerinizi ve sistemden aldığınız performansı da değerlendirirseniz satın almak isteyen arkadaşlara rehber olmuş olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
Sevindim hocam yeni sisteminiz hayırlı olsun :D Gerçekten her parçasıyla üst seviye bir sistem oldu , Fsp 1200w platinum olanı seçseydiniz daha iyi olurmuş aslında , Asus a daha çok güveniyorsunuz sanırım :D Siparişiniz geldiğinde buraya fotoğraf bırakın bakalım :D Sipariş deneyimlerinizi ve sistemden aldığınız performansı da değerlendirirseniz satın almak isteyen arkadaşlara rehber olmuş olur
sanırım öyle oldu :)) gelince atıyorum buraya kullandıkça da değerlendirmeleri geçeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
@inkodes @Osmantrk @-Mehmet- arkadaşlar geldi sistem emeği geçen herkese çok teşekkür ederim daha performans için test yapmadım onun da güncellemesini geçerim. Lakin fiziksel olarak mükemmel bir şey :)

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Hit: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 21

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can AYDIN
Mimari işler ve render için stabil çalışan sorunsuz dayanıklı ekran kartı olarak rtx a2000 veya rtx a4000 seçeneğiniz olmalı.Siz oyun bilgisayarı almıyorsunuz ne işiniz olur rtx 4080 ile.gereksiz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhittin akıskalı
tüm konuşmaları okuduysanız sadece o alanda kullanmayacağımı belirttim ve arkadaşlarla konuşmalar sonucu buna karar kıldık, işinize bakınız.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,478
İsim
Mehmet Aslan
@inkodes @Osmantrk @-Mehmet- arkadaşlar geldi sistem emeği geçen herkese çok teşekkür ederim daha performans için test yapmadım onun da güncellemesini geçerim. Lakin fiziksel olarak mükemmel bir şey :)
Beğenmenize çok sevindim hocam , yeni sisteminizi güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Ayrıca Nvidia kart aldığınız için Star Wars Outlaws , AMD işlemci satın aldığınız için de Warhammer 40k Space Marine 2 veya Unkown 9: Awakening oyunlarından 1 tanesi hediye ediliyor. Faturanızla beraber Game Garaj a mail atarak oyun kodlarınızı talep etmeyi unutmayın:peepokalp:

Osmantrk

80+
Top Bottom