Bünyamina
80+ Platinum
Çok büyük değil sığar.F1 iyi duruyo ama araya sigaramı bilemedim
Çok büyük değil sığar.F1 iyi duruyo ama araya sigaramı bilemedim
Salona kitaplık alınca oraya taşıdım;F1 Ya da GT R34 almanı öneririm. 2 saatte yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aldığın f1 aracı nerede ? Güzel koleksiyon yapmışsın.
Hocam linktekilerin fiyetları normale göre cok mu uygun ? Bende böyle bir hobiye baslamayı düsünüyorum açıkçası.GT R34 vardı onu aldım ben. Buraya paylaşırım bakarsın.
Evet baya uygun.Hocam linktekilerin fiyetları normale göre cok mu uygun ? Bende böyle bir hobiye baslamayı düsünüyorum açıkçası.
kitaplıktan memnun musun trendyolda 600lere satılan demi bu
Değişiyor hocam ama şuan dib fiyatlar genelde.Hocam linktekilerin fiyetları normale göre cok mu uygun ? Bende böyle bir hobiye baslamayı düsünüyorum açıkçası.
kım bılır kac para baydın burayaDeğişiyor hocam ama şuan dib fiyatlar genelde.
Değil hocam 1400tl falan.kitaplıktan memnun musun trendyolda 600lere satılan demi bu
15k falan galiba.kım bılır kac para baydın buraya
baslamadan bıttı galıba bızım sevda
Genelde evet@Perfectshot06 9-12 taksit 100tl civarı vadeyle aldın dimi bunları ?
Aşırı mantıklı oluyor.
Oldu hocam 15k ben masadan kalkıyorumDeğil hocam 1400tl falan.
15k falan galiba.
Genelde evet
Pahalı legolar alınca 500 binde harcarsın. Ama dediğim gibi 200 liraya çok güzel teknik setleri var. Ben onlar ile başladım zamanla büyüttüm.Oldu hocam 15k ben masadan kalkıyorum
hocam yukarıdakılere bakarmısın nasıl olur acaba ?Pahalı legolar alınca 500 binde harcarsın. Ama dediğim gibi 200 liraya çok güzel teknik setleri var. Ben onlar ile başladım zamanla büyüttüm.