Neler Yeni

f/p bisiklet önerisi

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
arkadaşlar merhaba bisiklet almayı düşünüyorum kilom 85 boyum 1.80 ankarada yaşıyorum her yer yokuşlu bu yüzden aşırı hafif bir şey gerekiyo şehir içinde yaşıyorum o garip sepetli şehir bisikleti değilde gerçekten güzel bir bisiklet arıyorum fiyat hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası bilen arkadaşlar koşullarıma uygun bi bisiklet önerirse sevinirim

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
arkadaşlar merhaba bisiklet almayı düşünüyorum kilom 85 boyum 1.80 ankarada yaşıyorum her yer yokuşlu bu yüzden aşırı hafif bir şey gerekiyo şehir içinde yaşıyorum o garip sepetli şehir bisikleti değilde gerçekten güzel bir bisiklet arıyorum fiyat hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası bilen arkadaşlar koşullarıma uygun bi bisiklet önerirse sevinirim
bütçe

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
Carraro sportive 223

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,335
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom