nedendüşündüğüm şey tam olarak paranı nasıl israf edersin olur.
o parayı hak etmeyecek bir marka ve modelneden
Daha iyi işlemci + ekran kartı HP Victus varken neden monster alasın ki? N11, Hepsiburada'da daha ucuzdur belki ama peşin fiyata 6 taksitle alabilirsin amazondan daha ucuza.
Paranı çöpe at daha memnun kalırsın
hp victus bende düşündüm ama paneli çok kötü %60SRGB ve 20ms süresi varDaha iyi işlemci + ekran kartı HP Victus varken neden monster alasın ki? N11, Hepsiburada'da daha ucuzdur belki ama peşin fiyata 6 taksitle alabilirsin amazondan daha ucuza.
Panel IPS panel. O fiyat bandındaki bütün laptoplarda o panel var zaten. %60 sRGB ile %100 sRGB arasındaki farkı anca fotoğraf/üçboyut editleriyle uğraşan anlar. Normal kullanıcı isen anlayamazsın bile.hp victus bende düşündüm ama paneli çok kötü %60SRGB ve 20ms süresi var
17 inch lik bişey önerebilirmisinPanel IPS panel. O fiyat bandındaki bütün laptoplarda o panel var zaten. %60 sRGB ile %100 sRGB arasındaki farkı anca fotoğraf/üçboyut editleriyle uğraşan anlar. Normal kullanıcı isen anlayamazsın bile.
Dipnot: Ayrıca Monster ve diğer intel işlemcili laptoplarda ısınma sorunu var. Monsterlar dayanıksız olduğu için yüksek ısıdan dolayı anakart arızası veriyor. Mavi ekranla yaşarsın artık
16 inç ile 17 inç arasında çok da bir fark yok. O fiyat bandında Acer Nitro 16 vardı o da bitmiş maalesef. Katanalara bakabilirsin ama onun paneli kötü. IPS yerine TN panel kullanmışlar. Çoğu kişi bu yüzden önermiyor ben de önermiyorum.17 inch lik bişey önerebilirmisin