Neler Yeni

Kasa aldım, sıcaklıklar yüksek

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
1726663072270.png

Beyler bu kasayı aldım, format attım w10 home sl yükledim, armour creatyi yükledim bir şeyler güncelledi armour. Sıcaklıklar bu şekilde. Sizce de yüksek değil mi? Ne yapmam gerekiyor?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Yunus
Yükte iken fotoğraflarını paylaşır mısın?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Ömer Doğan
Alıntıyı görüntüle
Beyler bu kasayı aldım, format attım w10 home sl yükledim, armour creatyi yükledim bir şeyler güncelledi armour. Sıcaklıklar bu şekilde. Sizce de yüksek değil mi? Ne yapmam gerekiyor?
Yüksek ne demek lan kör buz gibi çalışıyor. Allahtan belanımı istiyorsun

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir
Sıcaklıklar normal bence 🤔 Yük altında ısınıyorsa onu bilemem tabi.

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ne demek lan kör buz gibi çalışıyor. Allahtan belanımı istiyorsun
kral ben anlamıyorum kasadan, masaüstümün sıcaklığı da böyleydi oyuna girince 85 90'ları görüyordu. Aynısı olacak sandım. Arkadaş da o pcyi çöpe at diye yazınca. Biraz karıştı ortalık. Siz iyi diyorsanız iyidir. Yük altı muhabbetini de inanın yapmayı bilmiyorum. Arkadaş bana windowsun crackini atacak. Onu halledeyim, yükteyken de atayım. Bir de w10 mu w11 mi? w10 yükledim ama arkadaşım w11 diyo. Bidaha mı formatlıcam zaten zor yaptım mkk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstü değil dizüstü*

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Volkan
kral ben anlamıyorum kasadan, masaüstümün sıcaklığı da böyleydi oyuna girince 85 90'ları görüyordu. Aynısı olacak sandım. Arkadaş da o pcyi çöpe at diye yazınca. Biraz karıştı ortalık. Siz iyi diyorsanız iyidir. Yük altı muhabbetini de inanın yapmayı bilmiyorum. Arkadaş bana windowsun crackini atacak. Onu halledeyim, yükteyken de atayım. Bir de w10 mu w11 mi? w10 yükledim ama arkadaşım w11 diyo. Bidaha mı formatlıcam zaten zor yaptım mkk

Masaüstü değil dizüstü*
Gerek yok crak mırek saçma sapan windows kurma pc ye microsoftan düzgünce indir ısıları da msi after burner indir onun ile kontrol et işlemci stok fan ise 80 e Çıkar birde o arkadaştan uzak dur bilgisi yok bari galeyana getirmesin sadece kasayı değişip alsan iyi olurdu

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Ömer Doğan

Masaüstü değil dizüstü*
Cinebench 24 testi veya bir oyuna girerseniz o sıcaklıklar daha önemli.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Volkan

Masaüstü değil dizüstü*
Birde ne alaka win10 home pro kursana eski pc olsa neyse

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
ekran kartı boşta 53,5 derece ortalamanın üstünde bir değer gibi 🤔

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
Gerek yok crak mırek saçma sapan windows kurma pc ye microsoftan düzgünce indir ısıları da msi after burner indir onun ile kontrol et işlemci stok fan ise 80 e Çıkar birde o arkadaştan uzak dur bilgisi yok bari galeyana getirmesin sadece kasayı değişip alsan iyi olurdu
windowsun sitesinden w10'u flasha atıp formatladım ve yükledim. Fakat key kısmını atladım. Onun için bir şey yapmam gerekiyor mu?

ekran kartı boşta 53,5 derece ortalamanın üstünde bir değer gibi 🤔
Kasayı aşağıya koydum yukarı alsam kaç derece fark eder

Son düzenleme:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Volkan
windowsun sitesinden w10'u flasha atıp formatladım ve yükledim. Fakat key kısmını atladım. Onun için bir şey yapmam gerekiyor mu?

Hava alıp be geri tahliye edecek yerde mi hocam

Hocam yükte nasıl ısılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,507
Üyeler
161,297
Son üye
PCME