En azından faiz hassiyeti olanlar için mantıklıaltında para hocam 132k civarı altın var
yılbaşından sonra ultra bir zam olmazsa inşallah. beklemeye değer130k bütçem var fakat bazı arkadaşlar bekle 5000 serisini al dedi beklemeli miyim?
Bekle az kaldı zaten130k bütçem var fakat bazı arkadaşlar bekle 5000 serisini al dedi beklemeli miyim?
ters köse yaparlar umarim apple gibi oldu nvidiartx 5000 serisinde ben performanstan ziyade fiyat konusunda faiş sıçrama bekliyorum. illaki 5090 çook güçlü olacak ama nvidia isimlendirmede giriş ve orta segmentte 4060 adında 4050, 4060ti adında 4060, 4070ti adında 4060ti çıkardığını çıkardığını ve amd'nin yüksek kart segmentinde son durumlarını göz önünde bulundurursak çok umutlu olamıyorum.
altin her zaman altındır kafasiyla altina attim hep parayiEn azından faiz hassiyeti olanlar için mantıklı
bekleyecem hocam herkes bekle dediğine göre bişeyler var bu işin içinde bakalım neler gelicekBen de iki tarafın da yeni kartlarini bekliyorum. Duruma göre iki markadan da alabilirim. Yeni işlemciler de cikicak misss. 3-5 ay için 3-5 sene kullanacağin PC Yi 2 sene önce çıkmış parçalarla dizme. Bekle ustam.