Neler Yeni

MAD Parfüm mü L'atelier Erin mi

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Polat
Bütçe
5
Herkese selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki parfüm markasından birinden parfüm almak istiyorum fakat KALICILIĞININ daha yüksek olanı tercih etmek istiyorum. İki markadan da almak istediğim parfümleri aşağıya link olarak bırakıyorum koku bakımından aynılar. Bu markaları kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
hamza ilkaya
Dostum o mad bruno gold parfümünü 6-7 kez bitirmişimdir. Şuan yenisi kargoda o parfüm üzerine parfüm tanımam imza kokum oldu. Birde mad'in bu şişenin siyah olanı var madam yazıyordu üstünde galiba ikisi arasında tercih yapmalısın.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dostum o mad bruno gold parfümünü 6-7 kez bitirmişimdir. Şuan yenisi kargoda o parfüm üzerine parfüm tanımam imza kokum oldu. Birde mad'in bu şişenin siyah olanı var madam yazıyordu üstünde galiba ikisi arasında tercih yapmalısın.
Bak şimdi öyle pazarladınki sipariş geçecesim geldi .d

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Bruno Gold berbat bi koku fazla kadınsı Mad e gidiyorum en iyi parfümünüz ne diyorum bi bunu söylüyorlar bide narkotik midir nedir onu sıktılar gidip hemen sıktıları bölgeyi yıkadım rezalet bi koku

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kokuyu ben de denedim birkaç kez ve çok hoşuma gidiyor. Diğer markadan attığım koku da ona benzeyen bir koku zaten. Görüldüğü üzere bir fiyat farkı olunca diğerini kullanan var mı diye merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
hamza ilkaya
Bruno Gold berbat bi koku fazla kadınsı Mad e gidiyorum en iyi parfümünüz ne diyorum bi bunu söylüyorlar bide narkotik midir nedir onu sıktılar gidip hemen sıktıları bölgeyi yıkadım rezalet bi koku
Kanka zaten madin kokularının çoğu unisexe kaçıyor narkotik fazla ağır ama bruno golda laf edemezsin :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Kanka zaten madin kokularının çoğu unisexe kaçıyor narkotik fazla ağır ama bruno golda laf edemezsin :D
Bruno Gold Kirke nin muadili koku güzel ama ben kendime yakıştıramıyorum o kokuyu bide başlarda güzel kokarken o koku sonradan çok kötüleşiyor

Top Bottom