Neler Yeni

Hangi Telefonu Önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Taha Karslı
Beyler çok bi bütçem yok şuanda POCO x6 pro ve OPPO reno 11f arasında gidip geliyorum. Önceki telefonum OPPO A5s di 6 yıldır kullanıyodum nerdeyse, aşırı memnundum o yüzden gene bi oppo alasım var gibi ama bilemiyorum. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz acil ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Claw's

80+ Silver
Beyler çok bi bütçem yok şuanda POCO x6 pro ve OPPO reno 11f arasında gidip geliyorum. Önceki telefonum OPPO A5s di 6 yıldır kullanıyodum nerdeyse, aşırı memnundum o yüzden gene bi oppo alasım var gibi ama bilemiyorum. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz acil ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Poxo x6 pro fiyat/performans olarak farklı bir seviyede.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Arda doğan
Poco x6 alma 25k bandında en güçlü en stabil telefon poco f6 şuan bataryası soğutması performansı hızlı şarjı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poxo x6 pro fiyat/performans olarak farklı bir seviyede.
Poco x6 alma 25k bandında en güçlü en stabil telefon poco f6 şuan bataryası soğutması performansı hızlı şarjı iyi

yusuf34

80+ Silver
eyvallah hocam da maalesef öyle bi bütçem yok ya x6 pro 19k - Oppo 16k
poco x6 pro al geç arkana bakma

ya anlamıyorum kardeşin bütçesi belli adamı niyr zorluyon belki zorlayarak 19kya çıktı akıl vermeyin para verin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Arda doğan
poco x6 pro al geç arkana bakma

ya anlamıyorum kardeşin bütçesi belli adamı niyr zorluyon belki zorlayarak 19kya çıktı akıl vermeyin para verin
Kardeşim zorlayan yok sadece telefonun bütçesinde bir fiyatta olduğunu söyledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,146
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom