İki günlük uykusuz günümde takasla cs2 bıçağımın değerini sonunda katlayacağımı düşünürken skin kaybetmeme sebep oldu. Biliyorsunuz Türkiye'de yaşıyoruz iki üç ay önce skin aldım (askeri 8k iken çalıştığım dönemin parasını, paranın daha fazla değer kaybetmemesi için) en değerlisi bıçak oldu şu an değeri 1k dolara yaklaşmışken başıma bu anlattıklarım geldi. Bu yazda çalıştım iki aya yakın bir süre ve yine biliyorsunuz... aldığımız askeri maaş kadara bu skinleri biz alabiliyoruz diğer insanlar gibi bir avantajımız yok. Bu parayı harcamadım maaşımın yattığı kartta duruyor. İki gün uyanık - tekrar uyku gibi döngüdeyim maddi açıdan düşünmekle geçtiği için günlerim. Aptallığımı detaylı bir şekilde dava açabilirsem kanıtlarıyla zaten anlatacağım sesli konuşmanın kaydı yok ama konuştuğumuz sıra discord üzerinden gönderilen her şeyi yaptığım aşamaları az çok anlaşılır olduğunu düşünüyorum görüntüsü ve mesajları var. Steam'e de derdimi anlatıp item gönderdiğim dolandırıcı hesabı da şikayet ettim ve steam takas yasağı getirdi fakat belki de çoktan itemleri hesaplar arası gönderebilmiştir çünkü rust itemi olarak attım ve bana bunların 7 günlük yasağının olmadığı kendi de söylemişti zaten dolandırıcının. Çeviri yardımıyla da konuştuğumuz için gerçekten mantıklı kontroller yapamadım zaten ve olan oldu. Türk sitelerinde komisyon çok kesilse bile bıçağı satmak için ilanım vardı 1k dolar bile olsa değeri bıçağın biliyorsunuz en güzel 800 dolara belki satarsanız fakat kuryelik yapmak için alacağım motor 65.000 Türk lirası, elimde olan iki aya yakın çalışmamı da ekleyip motoru alıp başvurmayı düşünüyordum gerekli yerlere... Şimdi mal gibi kalacağım ve üniversite için ek tercih yaptım. Mezun olduğum için bu sene de gitmezsem evet belki müthiş bir baskı görmüyorum ama alttan alta bunu hissedip görebiliyorum çevremden. Seneye için zaten kendime güvenmiyorum artık, para biriktirip en kısa iki yıl sürecekse atıyorum parayı biriktirmem başka ülkede eğitim görmeye gitmek istiyorum. Yaşamak için gittiğim ülkede de biliyorsunuzdur belki beş yılda üç yıl bulunmam gerekiyor vesaire.. vatandaşlıkta almak istiyorum. İlk tercihimde yerleşemedim çünkü istemedim ve gelmeyeceğini bilsem de bir umut yeni açılan bilişimi ilgilendiren ön-yazılım geliştirme arka-yazılım geliştirme gibi bölümleri yazmıştım. Dil mezunuyum şehrimde kalmam imkansız ilk 20k yapmam gerekiyordu ve yapsam bile okuyacağım fakülte için yine her gün yol gitmem gerekiyordu. (kısaca masraf yine...) Ek tercihte uzaktan yaptım şehir değiştirirsem kuryelik yaparak bile olsa parayla geçinmeme güvenemedim. Maddi açıdan kafamın dolu olduğunu defalarca belirtmek istiyorum bu dava süreçlerinde buna bir şansım yok çünkü ve zaten bu davadan ben bir şeyler kazanmayacağım ama yaptığım saflığa ve bunu kullanan insana sinirliyim bunu devam ettirecek. Lütfen bilgilendirin, bilgi verin bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz. İçimi döktüğüm için de mutluyum, oyun oynamayı seven biriyim dünden beri bir şeyleri açmaya kalksam bile keyfim kaçıyor evet dünyanın sonu değil ama zor anlar bazen bunu çokça hissettiriyor.