Neler Yeni

Sistemim İyi Ama Oyunlarım Kasıyor

Ryan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan Köse

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ozan avcı

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
Öncelikle, kasıyor hissi almanızın sebebi %1'lik ve de %0.1lik FPS değerlerinizin çok düşük olması, 29u gördüm orada.
Siz 280FPS görüyorsunuz, bu bir anda 30'a, hatta 60'a düşünce kasma, donma hissiyatı veriyor. Bu, özellikle sağa sola aniden döndüğünüz vakit oluyor.

Şimdi şunu söyleyeyim, eğer 720P'de kullanıyorsanız lütfen onu 1080P yapın, ayarları da kurcalayın en azından 280FPS alacağınız ayarları yapın, ve isterseniz 280FPS'ye kısıtlayın, maksimum 280 göreceksiniz çünkü, ve fazlası için gereksiz yorulmalarına gerek yok parçaların.

Onun dışında, aklıma SSD geldi, biraz kalitesiz bir SSD ve belki suçlusu odur. Farklı bir diskiniz var ise onda da bir deneyin.

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ozan avcı
oyunu vulcanda filan açmışşındır vulcandan öbürüne geçir
Nasıl yani valorant başka seçenekle açılıyormu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle, kasıyor hissi almanızın sebebi %1'lik ve de %0.1lik FPS değerlerinizin çok düşük olması, 29u gördüm orada.
Siz 280FPS görüyorsunuz, bu bir anda 30'a, hatta 60'a düşünce kasma, donma hissiyatı veriyor. Bu, özellikle sağa sola aniden döndüğünüz vakit oluyor.

Şimdi şunu söyleyeyim, eğer 720P'de kullanıyorsanız lütfen onu 1080P yapın, ayarları da kurcalayın en azından 280FPS alacağınız ayarları yapın, ve isterseniz 280FPS'ye kısıtlayın, maksimum 280 göreceksiniz çünkü, ve fazlası için gereksiz yorulmalarına gerek yok parçaların.

Onun dışında, aklıma SSD geldi, biraz kalitesiz bir SSD ve belki suçlusu odur. Farklı bir diskiniz var ise onda da bir deneyin.
Hocam Fps'i Kısıtlıyorum Tüm Performans Ayarlarını Yapıyorum Yine Aynı Yazılımsal Olarak Denemedigim Şey Kalmadı Yani Kurcalamadıgım Ayar Kalmadı Acaba Sorun SSD mi Kafama Takıldı Nasıl Anlayabiliriz.

Ryan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan Köse
Nasıl yani valorant başka seçenekle açılıyormu.

Hocam Fps'i Kısıtlıyorum Tüm Performans Ayarlarını Yapıyorum Yine Aynı Yazılımsal Olarak Denemedigim Şey Kalmadı Yani Kurcalamadıgım Ayar Kalmadı Acaba Sorun SSD mi Kafama Takıldı Nasıl Anlayabiliriz.
vulcan dx11 dx12 var diyebiliorum oyunu dx 11 yada dx 12 yap

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ozan avcı

Ryan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bedirhan Köse
Hocam Daha Kayıttayım Kayıt Dışı Biraz Daha Yükseliyor Keşke Bende Düşük fps alsam ama oyunum akıcı olsa :(

Nasıl yapıcam hocam bi bilgin varmı.
Ryan505Hoverb Dc ekle yardım ediyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,164
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707