Neler Yeni

Çözüldü✓ 1080p için MSI G255PF E2 mi AOC 27G4X mi ???

Claw's

80+ Silver
Hocam anliyosaniz yorumlarmisiniz biraz epey uzerinden bakiyorum bu renk şeylerine srgb adobe rbg gibi gibi bunlar ne ifade ediyor fiyat performans için bu özellikler yeterliyse düşenbilirim
sRgb monitörün gösterebileceği renk uzayını ifade eder. Adobe photosop üzerinde renk ile işi olanlar için önemli bir kriterdir.
Önerdiğim monitör %100sRgb renk kalitesi ve doygunluğu bakımından tatmin edici modeldir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat tekin
sRgb monitörün gösterebileceği renk uzayını ifade eder. Adobe photosop üzerinde renk ile işi olanlar için önemli bir kriterdir.
Önerdiğim monitör %100sRgb renk kalitesi ve doygunluğu bakımından tatmin edici modeldir.
Peki ürün hakkinda başka diyebilceğin bişey varmi hocam yada kulanmis birine denk geldinmi ghosting ve ya ışık sızması konusunda nasıldır acaba f/p ürünü olarak aklima yazdım bı kaç gün içinde kendime uygun monitörü sipariş vericem

The Joker

80+
msi kontrast ve parlaklık olayı berbat ötesi. genelde kağıt üzerinde yazan değerlerin üzerinde çıkar nit değeri. ama bunda 800:1 kontrast 270 nit parlaklık vardı. rezalet. parlak canlı renk sevenler uzak dursun. mat düşük parlaklık seven alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat tekin
msi kontrast ve parlaklık olayı berbat ötesi. genelde kağıt üzerinde yazan değerlerin üzerinde çıkar nit değeri. ama bunda 800:1 kontrast 270 nit parlaklık vardı. rezalet. parlak canlı renk sevenler uzak dursun. mat düşük parlaklık seven alabilir.
Oyun sırasında belki rahatsiz etmezde film izlemeyi de severim o sırada rahatsiz edebilir galiba hocam

Claw's

80+ Silver
Peki ürün hakkinda başka diyebilceğin bişey varmi hocam yada kulanmis birine denk geldinmi ghosting ve ya ışık sızması konusunda nasıldır acaba f/p ürünü olarak aklima yazdım bı kaç gün içinde kendime uygun monitörü sipariş vericem
Dostum son diyeceğim ya bu msi al, ya da aoc 24g4x i al. Alabileceğin en iyi iki monitörü söylüyorum sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat tekin
Dostum son diyeceğim ya bu msi al, ya da aoc 24g4x i al. Alabileceğin en iyi iki monitörü söylüyorum sana.
Hiç düşünmeden aoc alırdım fakat 27 inç ile 23.8 in arasinda fiyat farkı yok nerdeyse oyuzden açtım bu konuyu kulanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar diye tavsiyelerin için teşekkürler hocam düşünucem

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emir
27 inc 2k gider şahsen

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat
60-70 cm lik bi alan var hocam kolum uzun ekrana gömülmüyorum hikayeli veya o tarz oyunlar oynuyorum valo cs oynamıyorum hard şekilde film izlerken bı sıkıntı çıkarırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün aslinda güzele benzior 62 cm 27 inçte 68 santim cok farkda yok arasinda oyuzden sordum sizce alınır mı? inceleme videosunu bulamadim çünkü
O kadar mesafe var ise asla çıkarmaz gönül rahatlığı ile 27 inç alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat tekin
O kadar mesafe var ise asla çıkarmaz gönül rahatlığı ile 27 inç alabilirsiniz
Çalıştım iş yerinde 32inc 4k samsung monitör var g odsey serisi bununla 1080p çözünürlükte oyuna girdiğimde biraz baş ağrısi ve göz bulanikli oluo 80-85 cm var aramızda 4 k 32 inc de 1080p açtığım için mi yoksa ekran boyutundan dolayimi anliyamadim 27 inc goz sağlığımi cok etkilerse attığım 24.5 inc msi monitörü almayi düşünüyorum

THOR1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
poyraz donat
Çalıştım iş yerinde 32inc 4k samsung monitör var g odsey serisi bununla 1080p çözünürlükte oyuna girdiğimde biraz baş ağrısi ve göz bulanikli oluo 80-85 cm var aramızda 4 k 32 inc de 1080p açtığım için mi yoksa ekran boyutundan dolayimi anliyamadim 27 inc goz sağlığımi cok etkilerse attığım 24.5 inc msi monitörü almayi düşünüyorum
Bende 24 inç var tavsiye ederim ama benim masama 27 inç sığmıyo ve belli bir mesafeden bakmıyorum ondan dolayı tercih ettim ama 27 inç 1080p tercih edebilirsin göz konusuna gelirsek çözünürlük arttıkça daha fazla piksel olur daha pürüzsüz ve Keskin görüntüler görürsünüz yani monitörle alakalı olduğunu sanmam ama siz sağlık açısından bi göz doktoruna görünün

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat tekin
Bende 24 inç var tavsiye ederim ama benim masama 27 inç sığmıyo ve belli bir mesafeden bakmıyorum ondan dolayı tercih ettim ama 27 inç 1080p tercih edebilirsin göz konusuna gelirsek çözünürlük arttıkça daha fazla piksel olur daha pürüzsüz ve Keskin görüntüler görürsünüz yani monitörle alakalı olduğunu sanmam ama siz sağlık açısından bi göz doktoruna görünün
Teşekkürler dostum 1-2 saat içinde vericem siparişini 27 inc aoc tan kulanicam tercihimi ins guzel gelir bi sorunla karşılaşmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom