Konu ile alakasız overclock yapmayın, zararlı. Ekstra 20Hz'in farkını görmezsiniz ama yarın bir gün monitör bozulursa işte o zaman görürsünüz 20Hz farkını.ASUS VG27AQML1A bu monitör ü 2 hafta oldu ürün çok güzel 260 hz a kadar çıkıyor
asus alırsam da 260 hz kullanmayı düşünmüyorum hepsine 240 hz gözüyle bakıyorumKonu ile alakasız overclock yapmayın, zararlı. Ekstra 20Hz'in farkını görmezsiniz ama yarın bir gün monitör bozulursa işte o zaman görürsünüz 20Hz farkını.
monitör kolum var onla kullanıcamMSI G274QPX kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem renkleri hem kalitesi hem de pivot bir monitör oluşu çok çok iyi. Öneririm.
asus alsam bile 240 kullanmayı düşünüyorummerhabalar asus tuf VG27AQML1A modelini tercih edebilirsin 2k çözünürlük ıps ekran 260 hz 1 ms pivot özelliklik değerlendirilebilir
şuan fiyatı uygun geldi değerlendirmen için önerdimmonitör kolum var onla kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus alsam bile 240 kullanmayı düşünüyorum
evet fiyatı diğerlerine göre uygun 650tl de geri ödeme yapıyor asusşuan fiyatı uygun geldi değerlendirmen için önerdim
ikisi arasında hangisiYazıklarınızdan LG veya MSI. İkisi de olur.
bendede var aga müthiş bişey çok kaliteliMSI G274QPX kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem renkleri hem kalitesi hem de pivot bir monitör oluşu çok çok iyi. Öneririm.